Spara pengar på ditt näthandlande

Använd våra erbjudanden & spara på din nätshopping

I de flesta fall kan du hämta din rabatt direkt på Kampanjjakt.se. Ibland delar vi ut koder till särskilda erbjudanden genom vårt nyhetsbrev och i vår Facebook-grupp. Efter att du har fått tillgång till en kod kan denna användas när du besöker e-butiken som den är knuten till. I butiken handlar du som vanligt och lägger produkter i varukorgen. När du därefter beger dig till kassan för att betala har du möjlighet att fylla i din erbjudandekod i ett särskilt fält. Koden ger dig då ett rabatterat pris på ditt köp.

I vissa fall kanske du behöver lite extra ekonomisk hjälp för att kunna ta del av ett erbjudande nu istället för att vänta till löningsdagen. Ett alternativ kan vara att ta ett lån utan UC, ett typ av lån där kreditupplysningen inte går via Upplysningscentralen. Detta kan vara ett bra alternativ för att undvika flera kreditupplysningar som kan påverka din kreditvärdighet. Men, det är viktigt att tänka på att ett lån utan UC bör vara en sista utväg och inte en långsiktig lösning.

Hur får jag tag på koder när jag vill handla online?

I många e-butiker delas rabattkoder ut till besökarna i samband med köp. Koderna kan sedan användas nästa gång kunden handlar i den specifika butiken. Vad vi gör på Kampanjjakt.se är att samla ihop och förmedla nätets bästa rabatt- och kampanjkoder på en och samma plats. Det som utmärker oss i förhållande till andra sidor är att vi uppdaterar erbjudandena som våra besökare får ta del av flera gånger om dagen. Därmed har du som tittar in på Kampanjjakt regelbundet alltid tillgång till de bästa koderna som finns online för stunden. Vi kan även tipsa om sajten Gratisprinsessan som hjälper dig att ta del av gratis varuprover.

Tips för köp på kredit och avbetalning

Att betala köp på kredit eller avbetalning kan vara praktiska lösningar på kort sikt men tänk på att ett blancolån ofta är ett billigare finansieringsalternativ. Om du sedan tidigare har en- eller flera skulder i form av blancolån, kredit eller avbetalning så lönar det sig att baka ihop dessa i ditt nya lån. Ett större lån ger ofta lägre ränta än flera utspridda småskulder.

Hur får jag tag på koder när jag vill handla online?

Skulle du mot förmodan inte hitta en butik som du söker så kan du prova att besöka Kupongerna.se som presenterar över 700 butiker med rabattkoder.

Vi kan även tipsa om sajten Bästgratis där du kan få saker gratis på nätet.

Butiker efter bokstavsordning

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Övriga