Spara pengar på ditt näthandlande

Använd våra erbjudanden & spara på din nätshopping

I de flesta fall kan du hämta din rabatt direkt på Kampanjjakt.se. Ibland delar vi ut koder till särskilda erbjudanden genom vårt nyhetsbrev och i vår Facebook-grupp. Efter att du har fått tillgång till en kod kan denna användas när du besöker e-butiken som den är knuten till. I butiken handlar du som vanligt och lägger produkter i varukorgen. När du därefter beger dig till kassan för att betala har du möjlighet att fylla i din erbjudandekod i ett särskilt fält. Koden ger dig då ett rabatterat pris på ditt köp.

Hur får jag tag på koder när jag vill handla online?

I många e-butiker delas rabattkoder ut till besökarna i samband med köp. Koderna kan sedan användas nästa gång kunden handlar i den specifika butiken. Vad vi gör på Kampanjjakt.se är att samla ihop och förmedla nätets bästa rabatt- och kampanjkoder på en och samma plats. Det som utmärker oss i förhållande till andra sidor är att vi uppdaterar erbjudandena som våra besökare får ta del av flera gånger om dagen. Därmed har du som tittar in på Kampanjjakt regelbundet alltid tillgång till de bästa koderna som finns online för stunden.

Tips för köp på kredit och avbetalning

Att betala köp på kredit eller avbetalning kan vara praktiska lösningar på kort sikt men tänk på att ett blancolån ofta är ett billigare finansieringsalternativ. Om du sedan tidigare har en- eller flera skulder i form av blancolån, kredit eller avbetalning så lönar det sig att baka ihop dessa i ditt nya lån. Ett större lån ger ofta lägre ränta än flera utspridda småskulder.
Idag kan du jämföra blancolån helt gratis direkt på nätet via sajter som t.ex Advisa.

Hur får jag tag på koder när jag vill handla online?

Skulle du mot förmodan inte hitta en butik som du söker så kan du prova att besöka Kupongerna.se som presenterar över 700 butiker med rabattkoder.

Butiker efter bokstavsordning

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Övriga