Betyg 3.7 av 25 röster

Spartoo rabattkod

Aktuella Spartoo rabattkoder under Juni 2024

Betyg 3.7 av 25 röster

Är du sugen på att komplettera garderoben med något riktigt snyggt? Hos Spartoo hittar du kläder, skor, väskor och mycket mer. Att shoppa online innebär att du kan titta på alla snygga varor i lugn och ro. Att handla online är ofta ett billigare alternativ till fysiska butiker och med en rabattkod kan du spara ännu mer.

Är du sugen på att komplettera garderoben med något riktigt snyggt? Hos Spartoo hittar du kläder, skor, väskor och mycket mer. Att shoppa online innebär att du kan titta på alla snygga varor i lugn och ro. Att handla online är ofta ett billigare alternativ till fysiska butiker och med en rabattkod kan du spara ännu mer.

Läs mer

Mer om Spartoo

Erbjudanden från Spartoo

Som de flesta butiker idag har Spartoo ofta lockande erbjudanden och kampanjer som kan bli lönsamma för kunderna. Med en kampanjkod kan du få rabatter eller fri frakt, beroende på vilken kampanj företaget erbjuder för tillfället. De har dessutom en outlet-avdelning där du alltid hittar varor till nedsatt pris. Där reas sådant som ryggsäckar, kläder, skor och sminkväskor ut. Det är alltid en bra idé att ta en titt i den avdelningen, kanske finns det just du söker där? Då har du chansen att spara pengar som du kan använda till att köpa fler plagg eller något annat du har haft ögonen på.

spartoo.se nätets billigaste märkesskor

Så fungerar det hos Spartoo

Utöver lönsamma erbjudanden som att använda en kampanjkod eller kika på outlet har Spartoo också verktyg för att hjälpa köpare. De har exempelvis en app till både Android och iOS som gör det enklare för dig att besöka och surfa runt i butiken. För den som söker presenter men inte riktigt vet vad de ska köpa finns möjligheten att köpa presentkort från 300 kronor upp till hela 1450 kronor. Tycker du att butiken saknar något? Då kan du vara med att påverka genom att delta i butikens kundundersökning, du belönas med 90 kronor som lön för mödan. För att inte missa de bästa kampanjerna kan du också anmäla dig till deras nyhetsbrev.

Betalningsalternativ:

Du kan betala med MasterCard, Visa, Paypal, Klarna, eller till USP vid leverans.

Leverans:

Garanterad leverans inom sju dagar.

Retur:

30 dagars öppet köp. Vid retur ska varan ligga i en oskadd originalkartong och vara måste vara i nyskick.

Kundtjänst:

Du kan kontakta dem via ett formulär på hemsidan samt via telefon på 08 446 810 55 mån-fre 09:00-17:00.

Spartoo kampanjer och rabatter

Mode i många former

Mode är något de flesta av oss har någon form av intresse för. Vissa av oss tycker om att lägga lite extra pengar på sin garderob medan andra lägger mest vikt vid bekvämlighet eller det tyg kläderna är tillverkade av. Hos Spartoo kan du hitta varor i alla kategorier. Här finns såväl märkesvaror som billigare produkter. Den som behöver nya skor kan hitta allt från seglarskor och sandaler till sneakers och sportskor. Här finns dessutom träningskläder från flera olika tillverkare och i en rad olika utföranden så att du kan vara både snygg och bekväm på gymmet eller i löparspåren.

Spara pengar på dina inköp

Att handla online sparar dig ofta pengar. När du kombinerar shopping online med att använda en rabattkod blir det extra klirr i kassan. För allt inom mode kan du shoppas loss hos Spartoo och skulle de inte ha några aktuella rabatter som passar dig kan du alltid ta en titt hos exempelvis JD sports eller klicka här. Det kan dessutom bli extra lönsamt att göra sina inköp efter större helger så som jul och alla hjärtans dag. Det är då du ofta hittar de större reorna och de absolut lägsta priserna. Kanske blir det pengar över till den där nya väskan du längtat efter.