Betyg 4.1 av 19 röster

SevenDay rabattkod

Aktuella SevenDay rabattkoder under April 2024

Betyg 4.1 av 19 röster

SevenDay är företaget som erbjuder de förmånliga privatlånen med låga räntor online. Med Kampanjjakts rabattkod får du ta del av ett riktigt generöst erbjudande. Du lånar utan säkerhet och med låga räntor blir månadskostnaden låg. Du lånar till vad du vill; bolån, billån eller lån till en resa till exempel.

SevenDay är företaget som erbjuder de förmånliga privatlånen med låga räntor online. Med Kampanjjakts rabattkod får du ta del av ett riktigt generöst erbjudande. Du lånar utan säkerhet och med låga räntor blir månadskostnaden låg. Du lånar till vad du vill; bolån, billån eller lån till en resa till exempel.

Läs mer

Mer om SevenDay

SevenDay lån med bra villkor

Med hjälp av en kampanjkod från Kampanjjakt kan du erhålla mycket bra lånevillkor från SevenDay. Man erbjuder även mycket goda räntor på sparkonton, långt bättre sparräntor än på andra banker. Vilken ränta du erhåller kan du se direkt genom att besöka SevenDays webbsida och det mest troliga är att du erbjuds långt bättre räntor än på din vanliga bank. Du väljer själv om du vill spara med möjligheten till fria uttag eller om du binder ditt sparande för än längre tid, och högre ränta. Du ansöker enkelt om lån, eller öppnar ett sparkonto genom ett besök på SevenDays webbsida online.

SevenDay, snabbt och enkelt

SevenDay omfattas av insättningsgarantier och erbjuder lån med en prisgaranti. Prisgarantin innebär att om du skulle hitta billigare lånevillkor hos en annan bank så matchar SevenDays villkor detta så att du alltid lånar till lägsta pris. Under 2016 utnämndes banken till "Årets bank" och bankens privatlån utnämndes till "Årets prisgaranti". Detta bådar gott för dig som har för avsikt att låna och även dig som har planer på att öppna ett sparkonto. Gör ett besök hos banken och använd dig av Kampanjjakts kampanjkod för att se vilka lånevillkor du får erbjudande om. Kanske kan det vara en ide att samla de lån du har på samma ställe.

Betalningsalternativ:

Du räknar enkelt ut månadskostnaden för lån på SevenDays webbsida

Leverans:

Snabb utbetalning av beviljat lån

Retur:

Du har 14 dagars ångerrätt enligt distanslagen

Kundtjänst:

Växel 0770 - 17 77 00, E-post: kundcenter@sevenday.se

Prisgaranti för lägsta lånekostnad

SevenDays prisgaranti är garanten för att du alltid kommer att få bästa möjliga lånevillkor och ett lån till lägsta möjliga kostnad. Du kan låna mellan 10000 och 500000 kronor utan säkerhet. Utöver detta erbjuder SevenDays även mycket goda sparräntor. Detta sammantaget gjorde att SevenDays utnämndes till "Årets bank 2016" av tidningen Privata affärer. Att samla de lån man har kan helt enkelt vara en mycket god ide med tanke på den prisgaranti som SevenDays erbjuder, en garanti som fick en helt egen utnämning som "Årets prisgaranti 2016". Att dessutom erbjudas ytterligare rabatter genom Kampanjjakts Kampanjkoder innebär att du gör årets bästa klipp på dina lån.

Rabattkoder på lån

SevenDay har alltså erhållit en del fina utnämningar för sina fina avtal och villkor och du har allt att vinna på att räkna på dina kostnader genom de enkla verktyg som de tillhandahåller på sin sida. Skulle de mot förmodan inte tillhandahålla någon rabattkod för tillfället så kan du titta på andra alternativ som Kampanjjakt erbjuder och dem hittar du här. MyLoan är en annan möjlighet. Det kan vara klokt att jämföra de alternativ som finns för att säkerställa att du får de absolut bästa lånevillkoren. SevenDays prisgaranti bådar dock gott och att samla de lån du har sedan tidigare kan vara en mycket bra ide.