Betyg 4.0 av 17 röster

Yoox rabattkod

Aktuella Yoox rabattkoder under Juli 2024

Betyg 4.0 av 17 röster

YOOX har sedan starten 2000 varit en av världens ledande onlinedestinationer för mode, design och konst. Med en rabattkod till butiken kan du handla det senaste och hetaste inom formgivning, utan att behöva tömma kontot. Bakom butiken står den stora Net-a-Porter-gruppen som har lång erfarenhet av att ligga i framkanten av modetrender.

YOOX har sedan starten 2000 varit en av världens ledande onlinedestinationer för mode, design och konst. Med en rabattkod till butiken kan du handla det senaste och hetaste inom formgivning, utan att behöva tömma kontot. Bakom butiken står den stora Net-a-Porter-gruppen som har lång erfarenhet av att ligga i framkanten av modetrender.

Läs mer

Mer om Yoox

YOOX är prisvärt även utan rabattkoder

Även om du inte skulle hitta en kampanjkod till YOOX just när du är på gång att shoppa, kan du göra riktigt bra klipp hos dem. Butiken har regelbundet olika typer av reor och utförsäljningar av den typ som stora butiker behöver för att göra plats för nya kollektioner. På hemsidan finns det en flik för kampanjer under vilken du hittar alla aktuella erbjudanden. De är indelade i flera olika kategorier, vilket gör det enkelt för dig att hitta just det fynd du behöver. Utöver produkttyper som skor och sportkläder, finns kategorier som plagg för mindre än 100€. Kort sagt får du en prisvärd och smidig shoppingupplevelse.

YOOX har ett enormt utbud

Genom att nyttja en kampanjkod hos YOOX kan du fynd nästan allt du behöver för att fylla garderoben och dekorera hemmet. Därtill erbjuder de bra villkor på ditt köp. Exempelvis har du alltid möjlighet att returnera dina varor inom 15 dagar, så länge de är oanvända. Du får med en förbetald retursedel vilket medger gratis retur. Om du har bråttom att få dina nya plagg, finns möjligheten att betala lite extra för en garanterad leverans dagen efter din beställning. Standardfrakten är dock gratis, vilket gör butiken till en ännu fördelaktigare destination för den fyndglada shopparen. Kort sagt är butiken väl värd ett besök, med eller utan rabattkoder.

Betalningsalternativ:

Du kan betala med Visa, MasterCard, American Express samt via PayPal

Leverans:

Gratis standardleverans som tar 4 - 6 arbetsdagar. Expressleverans för 30€ samt dagen-efter-leverans för 34€.

Retur:

Fri retur inom 15 dagar. Använd medföljande retursedel.

Kundtjänst:

Du kan nå kundtjänsten via e-post: info@yoox.com

Allt inom mode och konst

YOOX ägs och drivs av Net-a-Porter, vilket borgar för en fantastiskt trendmedvetenhet. Hos YOOX hittar du inte bara det senaste modet för män, kvinnor och barn, utan därtill konst och heminredningsdetaljer. Med andra ord allt från gympaskor och kavajer till bordslampor och soffkuddar. Bland inredningsdetaljerna i sortimentet finns många av marknadens främsta formgivare representerade, exempelvis Jonathan Adler, Skultuna 1607, IItala och Miranda Watkins. Kläderna hämtas från modehus som Dolce & Gabbana, Gucci, Prada och Stella McCartney. Med regelbundna kampanjer och reor är det dessutom enkelt att komma över detta fantastiska sortiment till humana priser. Med andra ord har YOOX något för alla smaker, behov och plånböcker.

Fynda design i världsklass

Butiker som YOOX och Boozt har revolutionerat detaljhandeln över hela världen. De är digitala motsvarigheter till äldre tiders varuhus och erbjuder inte bara ett brett utbud, utan dessutom enkelhet och prisvärdhet för shopparen. En bra rabattkod hittar du här vilket gör ditt shoppande ännu roligare. Genom att ta del av kampanjkoder kan du ta del av butikens exklusiva kollektioner till ett riktigt bra pris. Med varumärken som Gucci och Dolce & Gabbana finns det naturligtvis fantastiska fynd att göra med rätt rabattkoder. Istället för ett par nya skor kan budgeten plötsligt räcka till ett par skor och en ny kavaj, eller varför inte en sänglampa?