Betyg 3.8 av 11 röster

Apoteket rabattkod

Aktuella Apoteket rabattkoder under April 2021

Betyg 3.8 av 11 röster

På Apotekets webbsida hittar du så gott som allt du kan behöva till husapoteket. Här finns receptfria läkemedel som lindrar förkylning, håller allergier i schack och massor av produkter gällande hud-, hår- och kroppsvård. Med en Apoteket rabattkod får du rabatt på ditt köp av apoteksprodukter online så hämta din rabattkod hos oss idag!

På Apotekets webbsida hittar du så gott som allt du kan behöva till husapoteket. Här finns receptfria läkemedel som lindrar förkylning, håller allergier i schack och massor av produkter gällande hud-, hår- och kroppsvård. Med en Apoteket rabattkod får du rabatt på ditt köp av apoteksprodukter online så hämta din rabattkod hos oss idag!

Läs mer

Mer om Apoteket

Hitta vad du behöver på Apoteket

När du handlar på Apoteket får du poäng för varje inköp som, när de har uppnått en viss gräns, blir till en bonuscheck. För att få dessa bonuspoäng måste du vara medlem i Apotekets kundklubb vilket du lättast blir genom att anmäla dig på hemsidan. Som klubbmedlem får du även miljöbonus när du lämnar in överblivna läkemedel. Med en kampanjkod får du rabatt på ditt köp oavsett om du är med i kundklubben eller ej. Finns det ingen tillgänglig rabattkod kan det vara bra att känna till att det löpande finns produkter som säljs till särskilda webbpriser. Dessa webbpriser är lägre än de som erbjuds i butikerna. Utöver det går det även att fynda bland utgående produkter som reas ut.

Apoteket har kunderna i fokus

Nöjda kunder är viktiga för alla företag och Apoteket är inget undantag i det fallet. Om du inte har tid eller möjlighet att ta dig till ett apotek för köa för att hämta ut ett recept, kan du göra din receptbeställning på nätet och sedan hämta ut produkterna två timmar senare. Den här servicen gör att du kan välja det apotek som är smidigast för dig att ta dig till. Tänk på att det bara går att använda en kampanjkod till receptfria varor och alltså inte de som är receptbelagda. På Apotekets YouTube-kanal finns flera bra instruktionsfilmer om hur du till exempel gör en beställning eller vilken miljöpolicy företaget har.

Betalningsalternativ:

De vanligaste betalkorten som t.ex VISA och Mastercard, internetbank eller faktura.

Leverans:

1-3 dagar vid beställning före 14.00. Kampanjprodukter och receptföreskrivna varor 2-5 dagar. Fri frakt på samtliga leveranser.

Retur:

14 dagars öppet köp vid obruten förpackning. Fri retur vid återlämning i butik.

Kundtjänst:

Tel: 0771-450 450, måndag-fredag 08:00-18:00, lördagar 09.00-14.00. E-post: kundservice@apoteket.se eller kundklubb@apoteket.se.

Produkter för hela kroppen

På Apoteken hittar du inte bara receptfria och receptbelagda läkemedel. I det breda sortimentet finns hygienartiklar av olika slag, solskyddsprodukter, läs- och solglasögon, hårvårdsprodukter, smink och mycket annat. Vill du ha bra produkter till ett lägre pris kan du med fördel satsa på Apotekets egenutvecklade märke som heter Apoteket och Apoteket Formula. Det sistnämnda är behovsanpassat för att kunna erbjuda extra vård vid till exempel hud- eller tandproblem. I det omfattande sortimentet är det numera även möjligt att köpa kontaktlinser (förutsatt att recept finns) och rengöringsprodukter som är extra skonsamma mot miljön och särskilt lämpliga i hushåll där det finns allergiker.

Billigare läkemedelsprodukter med rabattkod

Oavsett om du behöver fylla på medicinskåpet hemma eller förnya eller komplettera reseapoteket hittar du det du behöver på Apoteket. Om det brådskar med dina inköp eller om du behöver hämta ut ett receptbelagt läkemedel kan du även vända dig till Apoteket hjärtat. Med en rabattkod kan du handla produkterna du behöver billigare. Vänligen observera att rabattkoden inte gäller på receptbelagda läkemedel. Om det inte finns någon kampanjkod finns det andra butiker att vända sig till, en sådan finner du här. Det är också klokt att gå med i Apotekets kundklubb eftersom varje inköp ger poäng som räknas om till en bonuscheck när du har uppnått ett visst antal poäng.