Betyg 4.4 av 14 röster

Granngården rabattkod

Aktuella Granngården rabattkoder under April 2024

Betyg 4.4 av 14 röster

Denna butikskedja är närmast en institution och ett självklart och återkommande stopp för många djur- och fastighetsägare. Med vår rabattkod får du extra priser på deras utbud av artiklar. Granngården finns som en butikskedja i hela Sverige, men har också en nätbutik med mycket bra sortiment där det är smidigt att handla.

Denna butikskedja är närmast en institution och ett självklart och återkommande stopp för många djur- och fastighetsägare. Med vår rabattkod får du extra priser på deras utbud av artiklar. Granngården finns som en butikskedja i hela Sverige, men har också en nätbutik med mycket bra sortiment där det är smidigt att handla.

Läs mer

Mer om Granngården

Granngården underlättar arbetet

Med rätt redskap och hjälpmedel kan du spara tid och höja din effektivitet. Många lantbrukare som är beroende av att allt fungerar som det ska gör sina inköp i denna butik. Även du som bara har en trädgård du bryr dig mycket om, kan ha stor glädje av en kampanjkod som gäller hos Granngården. Butiken har inte bara djurmat och produkter för att ta hand om ägor utomhus, utan även mycket för hus och hem till förvånansvärt låga priser. Du kan till exempel beställa hem pellets till värmepannan och få det hemkört direkt till huset. Det är en lösning som är både billig och smidig. Företaget har en särskilt kundklubb och stor närvaro i sociala medier.

Granngården kan det här med service

Just det faktum att många som är yrkesverksamma inom odling och djurhållning handlar hos detta företag innebär att personalen ofta är mycket kompetent och kan ge information som verkligen är till hjälp. Det gäller oavsett om du vill ge rätt näring åt specifika plantor, den bästa maten till dina hundar eller letar efter en stabil vedklyv. Att höra sig för om något i butiken känns lite som att fråga en kunnig och välvillig granne. Det gäller även när du kontaktar deras kundtjänst online. En kampanjkod hos Granngården kommer alltid till användning eftersom sortimentet är så brett och innehåller det där du behöver, oavsett vad det är för årstid.

Betalningsalternativ:

Granngården samarbetar med Svea Web Pay och du kan välja mellan: Faktura, delbetalning, kortbetalning och direktbetalning via internetbank

Leverans:

Granngården skickar artiklar som finns i lager dagen efter du beställt dem och du har varorna inom 2-5 dagar.

Retur:

Vid returer kan du välja mellan att lämna varan i närmsta butik eller att skicka tillbaka den.

Kundtjänst:

Du kan få hjälp genom att ringa 0771-222 444 eller skicka ett mail till info@granngården.se

Det mesta för hus, hem och trädgård

Oavsett om det är snöstorm ute och du måste skotta eller använda snöslunga för att komma fram med bilen eller om det är dags att förkultivera plantor tidigt på våren så hittar du artiklarna du behöver i Granngårdens stora utbud. Det handlar om varor som gör ditt arbete bekvämare men också om rena investeringar i ökad produktivitet. Du tjänar på att handla hos Granngården. Behöver du liniment till en häst med ömma muskler, ett varmt underställ, fågelmat eller stor och absolut vattentät pressning? Granngården har vad du letar efter och lever faktiskt upp till sin ambitiösa devis: "Allt för det jordnära livet".

Rabatt på redan låga priser

Detta är en butik med bra priser, bland annat för att de hantera så stora volymer att de får fina rabatter från sina leverantörer. Genom vår rabattkod (som du kan få genom att klicka här) kan du få ännu bättre pris på artiklar du behöver eller bara vill ha. Deras butik online är inte bara välsorterad utan även disponerad på ett sådant sätt att du snabbt hittar det du letar efter. Du får dessutom även nyttig information om vanliga varukategorier. Kolla även in butiken Zooplus om du är intresserad av djurfoder och inte hittar precis det du söker hos Granngården.