Betyg 4.1 av 22 röster

Hotels.com rabattkod

Aktuella Hotels.com rabattkoder under April 2020

Betyg 4.1 av 22 röster
Sugen på solsemester eller storstadsweekend? Affärsresa eller kompisträff? Oberoende av vart eller varför du reser så vill du att dina hotellbokningar ska fungera snabbt och smidigt. Hotels.com är en av de största och mest väletablerade hotellsajterna på nätet och här kan du boka rum på miljontals hotell världen över. Dessutom får du tillgång till unika rabatter och kampanjer!
Sugen på solsemester eller storstadsweekend? Affärsresa eller kompisträff? Oberoende av vart eller varför du reser så vill du att dina hotellbokningar ska fungera snabbt och smidigt. Hotels.com är en av de största och mest väletablerade hotellsajterna på nätet och här kan du boka rum på miljontals hotell världen över. Dessutom får du tillgång till unika rabatter och kampanjer!
Läs mer

Mer om Hotels.com

Bästa pris när du bokar via Hotels.com

Sajten har ofta specialkampanjer vilket innebär att du kan få riktigt fördelaktiga priser på hotell världen över. Oftast behövs ingen erbjudandekod utan du loggar in på ditt konto för att få dina rabatter, då ser du också andra tidsbegränsade specialerbjudanden för inloggade användare. När du bokar på Hotels.com ingår du dessutom automatiskt i deras bonusprogram vilket innebär en gratisnatt efter 10 genomförda bokningar. För dig som ofta bor på hotell innebär det här att du kan samla till gratis boende för en hel semestervecka relativt snabbt. Tänk på att du behöver skapa ett konto på sidan för att få tillgång till bonusprogrammet.

Hitta rätt hotell på Hotels.com

När du letar hotell på sajten börjar du din sökning genom att ange önskad stad, datum och hur många det är som ska bo. Du kan också välja att boka flera rum samtidigt. Listan du får upp på hotell är enkel att sortera på bland annat stadsdelar, avstånd till sevärdheter, hotellstandard och användarrecensioner. Du kan naturligtvis också sortera fram hotell som har pågående kampanj, specialpriser eller ingår i sidans hemliga priser-utbud. "Hemliga priser" är priser som är nedsatta endast när du bokar via Hotels.com. När du sedan klickar på hotellet får du upp bilder, hotellinfo och tydliga beskrivningar av vad som ingår i bokningen.


Bra att veta vid beställning

Betalningsalternativ

På Hotels.com betalar du enklast med kreditkort. Du kan i regel även välja att betala på plats på hotellet.

Biljetter & reseinformation

Efter bokning får du en bekräftelse till din e-post. Det tillkommer inga boknings- eller fraktkostnader.

Avbokning

Kontrollera om avbokning är kostnadsfri eller sker mot en avgift innan du bokar. Olika regler gäller för olika hotell.

Kundtjänst

Sajten erbjuder en tydlig FAQ på svenska, kontaktformulär och telefonnummer för kundsupport. Kundtjänsten finns tillgänglig dygnet runt alla veckans dagar.

Paketresor och gruppresor

Via Hotels.com kan du inte bara boka hotell utan det finns även möjlighet att sy ihop både paketresor och gruppresor via sajten. Paketresor med flyg, hotell och hyrbil kan bokas för hundratusentals destinationer världen över. Även här finns möjlighet att få billigare priser genom att hitta rätt kampanj eller en aktiv rabattkod. Gruppresor har en egen flik på sidan och går det att ta in offerter för större gruppers hotellvistelser. Här kan du också specificera vilken budget som finns per person, något som är smidigt om du planerar till exempel ett bröllop utomlands, golfresa med kompisarna eller ett företagsevent. Du kan också söka på möteslokaler om boendet redan är ordnat.

Hotels.com prisgaranti

För att säkerställa att du alltid får bästa pris har Hotels.com prisgaranti. Prisgarantin innebär att om du hittar ett hotell du bokat via sajten till ett billigare pris någon annanstans, får du tillbaka mellanskillnaden på priset. Prisgarantin gäller också om du hittar ett billigare pris på Hotels.com vid en tidpunkt efter att du bokat. Du kan då välja att få en ombokning till det billigare priset alternativt att få mellanskillnaden tillbaka. Prisgarantin gäller fram till dagen innan incheckning och är generellt väldigt generös med få undantag. Ett sådant är om man har fått billigare pris med lojalitetsbonus, eller annan rabatt, hos konkurrerande sidor.