Betyg 4.0 av 23 röster

TripX rabattkod

Aktuella TripX rabattkoder under Maj 2024

Betyg 4.0 av 23 röster

Längtan efter att ta en paus och komma bort ett tag kan slå till när som helst under året. Ett miljöombyte och en annan kultur kan ge nya infallsvinklar och nytt perspektiv. Hos TripX hittar du olika reselösningar till attraktiva priser och har du dessutom en rabattkod kan priset på resan bli lägre.

Längtan efter att ta en paus och komma bort ett tag kan slå till när som helst under året. Ett miljöombyte och en annan kultur kan ge nya infallsvinklar och nytt perspektiv. Hos TripX hittar du olika reselösningar till attraktiva priser och har du dessutom en rabattkod kan priset på resan bli lägre.

Läs mer

Mer om TripX

All inclusive med TripX

Om du bara vill njuta av semestern och inte hålla på att leta efter restauranger varje kväll är TripX ett bra val när det är dags att boka resa. Du kan resa ut från flera olika städer i Sverige och välja mellan att varierat utbud av destinationer. Du kan välja mellan att boka flyg och hotell eller enbart hotell, all inclusive eller välja till all inclusive. Bekvämt och enkelt men med valmöjligheter för den som vill utforska resmålet på egen hand. Med en kampanjkod sjunker priset på resan och du får mer pengar över till reskassan. På företagets sajt och blogg hittar du många intressanta förslag och tips på resor.

TripX - Billiga charterresor & all inclusive

TripX låter dig uppleva världen

Weekendresa eller solsemester, inom Europa eller vidare ut i världen på TripX Instagram-sida kan du hittar massor av inspiration till nästa resa. Passa på att boka resan till destinationen du har drömt om så länge. Det är bara att skriva in resmålet i sökrutan på hemsidan och se vad som finns i utbudet. Är du mer osäker är det enklaste att klicka på resmål och sedan välja och vraka i listan med resmål. På startsidan listas också en rad tips på intressanta storstäder och turistorter. Glöm inte att se efter om det finns någon aktiv kampanjkod innan du gör din slutgiltiga bokning.

Betalningsalternativ:

TripX Faktura, TripX Betalning, internetbank, Mastercard/Visa, Klarna Faktura.

Leverans:

Betalningsbekräftelsen levereras via mejl och biljetterna skickas till ditt TripX-konto.

Retur:

Öppet köp och retur är inte möjligt, så fort bokningen är klar är den bekräftad.

Kundtjänst:

Telefon: 0770 110 122 eller via mejlformulär på hemsidan.

 Boka flyg & hotell billigt på TripX.se

Billiga hotell och resor

Många av oss älskar att resa och upptäcka nya länder och kulturer. Sätten att resa på är i princip lika många som det finns resenärer. TripX har valt att fokusera på all inclusive-resor för att den som inte vill bekymra sig om något inte ska behöva göra det, men erbjuder även resor där bara hotell ingår. Resmålen är spridda över flera kontinenter och resornas längd varierar mellan några dagar upp till veckor. Välj mellan en långweekend i en europeisk storstad, en veckas solsemester på en Medelhavsö eller flyg över Atlanten för att uppleva USA - utbudet passar de allra flesta i olika åldrar.

Res billigare med rabattkod

När du känner att du bara måste iväg på en resa är det ännu trevligare om det går att boka till ett ännu bättre pris. Med en kampanjkod kan du spara pengar som du kan lägga på roligare saker under resan. Om du inte hittar någon rabattkod hos TripX som kan råda bot på din resfeber finns det fler lösningar för att stilla rastlösheten. En sådan lösning finner du här. Det finns massor av länder och städer att upptäcka och fascineras av så vänta inte längre än nödvändigt med att boka din resa. All inclusive eller inte, det väljer du själv.