Betyg 4.3 av 18 röster

Cubus rabattkod

Aktuella Cubus rabattkoder under Juli 2024

Betyg 4.3 av 18 röster

Om du gillar Cubus och vill få ut det bästa av det så ska du gå med och bli medlem för att få tillgångar till rabattkod och andra erbjudanden. Du får en välkomstbonus vid första köpet och fri frakt vid varje beställning. När du loggar in på sidan så ser du alla bra erbjudanden som finns.

Om du gillar Cubus och vill få ut det bästa av det så ska du gå med och bli medlem för att få tillgångar till rabattkod och andra erbjudanden. Du får en välkomstbonus vid första köpet och fri frakt vid varje beställning. När du loggar in på sidan så ser du alla bra erbjudanden som finns.

Läs mer

Mer om Cubus

Cubus - kläder för alla

Cubus är affären som har kläder för alla, gamla som unga. När årstiderna varierar så brukar de ha stor rea på sortimentet som ska säljas ut från föregående årstid. Om du är medlem så får du en bonuscheck på 50 kronor när du tjänat in 1 000 bonuspoäng. Det enda du behöver göra är att gå in på sidan och registrera dig som medlem. När det är gjort så kommer du få belöningar i form av välkomstbonus på ditt första köp och kampanjkod som kan innebära exempel fri frakt. Du får även nyhetsbrev när du registrera dig, men det är valfritt.

Cubus frakt och retur

När du handlar hos Cubus så kommer du att få uppleva snabb leverans och en kundtjänst som tar hand om dig på bästa sätt. Returkostnaden är endast 49 kronor, men du kan också byta varan i någon av våra affärer om du kan uppvisa kvittot. Du kan hitta kampanjkod som ger dig bra erbjudanden som exempel fri frakt. Dessa finns på deras hemsida eller om du googlar på det. Om du går in på deras Instagram så kommer du får se nyheter på utvalda kläder. Sidan heter cubusofficial och har över 110 000 följare. När du handlar på nätet så har du 100 dagars ångerrätt.

Betalningsalternativ:

Här kan du betala via faktura, kortbetalning och klarna.

Leverans:

Fri leverans för order över 500 kronor.

Retur:

Returfrakten ligger på 49 kronor. Har du kvittot kvar så kan du byta i en Cubusaffär.

Kundtjänst:

Har du frågor så kan du skriva till: mail: mail@cubus.com, eller ringa 010 888 72 82.

Stort utbud för stora som små

På Cubus finns det kläder fån bebisstorlek till vuxenstorlekar. När du handlar underkläder finns det en hel del som har rean "köp tre, betala för två". Det finns ett bra sortiment på nattplagg, klänningar, jeans och mysbyxor. När du vill köpa bebiskläder så finns det kampanjer ute på olika plagg. Det senaste nyhet är märket Cmini home som är för de minsta. Ofta är det 25 % på myskläder eller jeans. Jeansen och jeansjackorna är underbart snygga med sin blekta design, den finns även jeanskjolar i denna urtvättade färg. Det finns ett utbud som följer trender och mode, inget som fattas i denna butik.

Handla med rabattkod på internet

Cubus kommer ibland ut med rabattkod som kan innehålla exempelvis fri frakt eller 25 % på alla jeans. Det finns andra butiker som har likadana koder för rabatt, Ellos är ett exempel. Sen finns det liknande butik som du kan använda dig av som har koder som går att använda, Gina Tricot har koder för rabatt som du kan använda på våran sida. Det finns en del att hitta när man vill handla billigt och bra och få rabatter med sina koder. När man fått ett bra köp till en billig peng, då känns det bra och man är nöjd. Du har inget att förlora.