Betyg 4.3 av 27 röster

Loopia rabattkod

Aktuella Loopia rabattkoder under Maj 2024

Betyg 4.3 av 27 röster

Loopia är ett webhotell online för dina domäner. Det är en av de mest populära webbhotellen och de har flera olika paket som passar alla typer av hemsidor. Vill du skapa en hemsida, blogg eller en e-butik så finns verktygen här. Hämta din rabattkod för kampanjer och erbjudanden hos Kampanjjakt.se.

Loopia är ett webhotell online för dina domäner. Det är en av de mest populära webbhotellen och de har flera olika paket som passar alla typer av hemsidor. Vill du skapa en hemsida, blogg eller en e-butik så finns verktygen här. Hämta din rabattkod för kampanjer och erbjudanden hos Kampanjjakt.se.

Läs mer

Mer om Loopia

Loopia är webbhotellet med snygga extrafunktioner

Ibland finns det inte någon aktiv kampanjkod för just Loopia hos Kampanjjakt.se, men då kan man alltid hitta andra roliga rabatter. Det finns ingen medlemsklubb hos den här leverantören förutom om man är medlem. Om man registrerar sig och köper ett paket så är det billigare desto längre man binder upp sig. Sen finns det flera förmåner för den som köper de dyraste och längsta paketen, till exempel hjälp av experter så att man kan komma igång med Google Analytics och så vidare. Om man är nybörjare kan man även kolla på deras introduktionsvideo så att man får ut så mycket som möjligt av tjänsten.

Loopia erbjuder domäner till bästa pris

Kampanjkod hos Loopia kan innebär allt från nedsatt pris på domäner och olika paket. De har en väldigt bra kundtjänst som är bemannad vanliga kontorstimmar. Sedan kan man alltid maila och få svar inom 24 timmar. Leveransen är otroligt snabb, så fort man betalar så får man tillgång till sina produkter och tjänster. Man kan lägga till eller utöka sina paket efter hand. Sen finns det möjlighet att prenumerera på till exempel domäner så att den här leverantören förnyar dina domännamn varje år utan att du behöver fundera på något. Man kan koppla sitt bankkonto till sitt användarkonto och då dras pengar automatiskt.

Betalningsalternativ:

Man kan betala med kort eller faktura snabbt och enkelt.

Leverans:

Så fort man betalat sin faktura till Loopia så får man tillgång till alla tjänsterna

Retur:

Det finns en nöjdkundgaranti som gör att man kan få pengar tillbaka om man inte känner sig nöjd.

Kundtjänst:

Det finns kundtjänst som man kan maila, chatta med eller ringa till.

Köp domäner, hemsidor och mycket annat

Hos Loopia kan man köpa domäner och tjänster i deras webbhotell. Det finns olika paket beroende på vad det är för hemsida man vill sätta upp. Tack vare en fantastisk support är det enkelt att komma igång. Man kan köpa tjänster till kända leverantörer som Tictail och Wordpress. Det är enkelt att koppla sin domän till dessa platser. Det finns företagspaket och privatpaket. Om man som företag vill använda sig av den här tjänsten har Loopia även partners som erbjuder tjänster inom bokföring och marknadsföring. Det finns en cool funktion för nyhetsbrev som är enkel att använda även för nybörjare.

Fynda domäner med rabattkod!

Man kan hitta erbjudande hos både Loopia och Boxer hos Kampanjjakt.se. För att hämta din rabattkod klicka här! Det finns över tusen olika rabatter och kampanjer som man kan använda sig av. Ibland kanske det inte finns några rabattkoder till just den butiken som du letar efter, men då finns det garanterat liknande erbjudanden i liknande butiker. Man kan använda hur många rabattkoder man vill. Det enda är att vissa bara går att använda en gång per användare, mer information om specifika rabatter finner du på hemsidan. Kolla in redan idag och se till att du inte behöver betala för mycket i onödan igen.