Betyg 4.1 av 15 röster

Mrjet rabattkod

Aktuella Mrjet rabattkoder under Juni 2024

Betyg 4.1 av 15 röster

Ressugen? Mrjet är allt du behöver för att boka din nästa resa! Oavsett om du föredrar endast flygstol eller vill ha hela paketet med hotell, hyrbil och upplevelser bokat på en gång finns där något för dig. De redan låga priserna blir ännu attraktivare med en rabattkod som förgyller tillvaron ännu lite till.

Ressugen? Mrjet är allt du behöver för att boka din nästa resa! Oavsett om du föredrar endast flygstol eller vill ha hela paketet med hotell, hyrbil och upplevelser bokat på en gång finns där något för dig. De redan låga priserna blir ännu attraktivare med en rabattkod som förgyller tillvaron ännu lite till.

Läs mer

Mer om Mrjet

När Mrjet inte har något kampanjkod

Då det inte finns någon tillgängligt kampanjkod har Mrjet alltid andra alternativ som hjälper dig att göra din semester billigare. Att boka paketresor med flyg och hotell tillsammans blir oftast mindre kostsamt än att boka var för sig. Sista minuten-resor finns alltid tillgängliga och är ofta ett svårslaget alternativ för riktigt prisvärda resor! Ta dessutom en titt på sidans erbjudanden där det regelbundet dyker upp nya fyndmöjligheter. Att bli medlem i Rewards-programmet som är motsvarigheten till en medlemsklubb är en annat tips för att ta del av fina erbjudanden och kampanjer samt samla poäng och tjäna ihop till fler resor och hotellnätter.

Låga priser hos Mrjet

En sak står ut hos Mrjet - priserna. Med en kampanjkod kommer man ofta undan otroligt billigt, men även utan den erbjuder hemsidan mycket svårslagna priser i den annars så tuffa branschen som resebyråer på nätet har kommit att bli. Även då många sidor erbjuder låga flygpriser har denna fördelen att allt som hör resan till finns samlat på en och samma hemsida. Detta gör att du kan komma ännu billigare undan genom att boka semestern till paketpriser och ta del av erbjudanden som gäller olika aspekter av resan. Tiden då resande var reserverat för de med tjocka plånböcker är utan tvekan över!

Betalningsalternativ:

American Express, Diner's Club International, MasterCard, Visa, Visa Electron, PayPal, Nordea och Handelsbanken.

Leverans:

Elektroniskt kvitto och bekräftelse skickas via epost.

Retur:

Olika regler kring återköp gäller beroende på biljettyp och resa.

Kundtjänst:

resa@customercare.mrjet.se, 0775 757 430 samt Q&A på hemsidan

Billiga resor och hotell

Mrjet har ett enormt utbud av resor och allt som hör resan till. Oavsett om du bara vill boka flyg, hotell, hyrbil eller alltihop på en gång har Mrjet alternativ till bra pris. Utöver själva resan finns även mängder med tips kring resmålen med inspiration till ställen att besöka, platser att se och upplevelser att prova. Utbudet lyfts av medlemsklubben som ger poäng på alla köp. Just detta är en anledning att boka allt som rör resan på ett och samma ställe då det ger dig mer rewards, och därmed möjlighet till ytterligare resor. Detta gör Mrjet till den kompletta resebyrån.

Res billigare med rabattkod

Att uppleva olika kulturer, olika klimat eller kanske hälsa på långväga släkt och vänner ska inte vara reserverat för tjocka plånböcker, och att boka resan med rabattkod hos Mrjet gör att fler har råd att resa. Resebyråerna är dock många, och när inget erbjudande finns hos just denna sida är chansen stor att det går att hitta en kod för en liknande butik såsom exempelvis Supersavertravel. Det kan vara värt att kika runt och jämföra ett par olika sidor för att hitta det bästa alternativet för just din resa, för med alla alternativ som finns tillgängliga hittar du alldeles säkert något som passar dig!