Betyg 3.8 av 22 röster

Däckonline rabattkod

Aktuella Däckonline rabattkoder under Juli 2020

Betyg 3.8 av 22 röster

Däckonline är störst i Europa på däck och fälgar. Oavsett vad du kör för fordon och oavsett vilka krav du har så har du mycket goda chanser att hitta passande produkter i deras sortiment. Precis som många andra företag som arbetar med stora volymer erbjuder de låga ordinarie priser. Med en rabattkod från oss du med andra ord göra ett riktigt fynd.

Däckonline är störst i Europa på däck och fälgar. Oavsett vad du kör för fordon och oavsett vilka krav du har så har du mycket goda chanser att hitta passande produkter i deras sortiment. Precis som många andra företag som arbetar med stora volymer erbjuder de låga ordinarie priser. Med en rabattkod från oss du med andra ord göra ett riktigt fynd.

Läs mer

Mer om Däckonline

Däckonline har kvalitetsdäck till bra priser

Som vi redan varit inne på hittar du hos detta företag riktigt låga ordinarie priser som gäller hela sortimentet. I och med att de hanterar stora volymer kan de ibland förhandla sig till särskilt attraktiva avtal med kända däckmärken. Att prenumerera på deras populära nyhetsbrev kan vara ett bra sätt att hålla sig uppdaterad om de lägsta priserna ifall du inte skulle hitta en aktuell kampanjkod här hos oss på kampanjjakt.se. Man ska vara försiktig med att köpa däck på rea eftersom ett däck är en färskvara som blir lite sämre med tiden, även när det inte används. Hos Däckonline kan du lita på att de produkter som säljs inte har passerat sitt bäst före datum.

Däckonline samarbetar med omkring 100 märken

Genom en kampanjkod kan du få en generös rabatt på däck från både kända och mindre kända märken av däck i alla prisklasser. Däckonline säljer topptestade däck och fälgar från premiumtillverkare som Pirelli, Bridgestone och Michelin men också budgetdäck från flera asiatiska märken som låter sina låga produktionskostnader märkas på prislappen. Vill du ha däck på bilen som garanterat är testade för att klara förhållanden på nordiska vägar rekommenderas märken som Norska Viking, Svenska Gislaved och Finska Nokian. En bra sak med detta företag är att du kan få hjälp att montera dina nya däck, trots att du beställer dem online och inte köper dem direkt från verkstaden. De samarbetar med service partners runt om i hela landet.

Betalningsalternativ:

Välj mellan de vanligaste kreditkorten, banköverföring, Trusly och Paypal. Du kan även betala mot faktura.

Leverans:

Däcken skickas samma dag om du beställer dem innan kl 12. Leverans sker inom fem dagar.

Retur:

Du har 30 dagars returrätt vilket är mer än ditt lagstadgade skydd

Kundtjänst:

Du kan ringa 0852500608 07.00 till 22.00 måndag till fredag eller skicka mail till Info@delti.com

rabattkoder till dackonline

Specialister på fälgar och däck

Detta är en så kallad expertbutik. Utbudet är stort inom en väldigt avgränsad produktkategori. Alternativet är i regel en butik som satsar på att ha lite av varje. Är det just nya däck eller fälgar du är intresserad av så finns det stora fördelar med att vända sig till en specialist som Däckonline. Hos dem hittar du inte bara däck i alla tänkbara storlekar till stora och små personbilar utan även till motorcyklar, industrifordon samt gräsklippare. Många av produkterna presenteras med beskrivningar som gör det lättare för dig att välja däck och fälgar som har just de egenskaper du är ute efter. I utbudet finns även tillbehör som snökedjor, katalysatorer och motorolja.

Användarvänlig butik

Eftersom utbudet är så stort är det en fördel att denna butik har smarta sökfunktioner på sin sida. Välj i vilken storlek du vill ha däcken och vad det är för typ av produkt (till exempel helårs- eller vinterdäck) så får du en lista på alla tillgängliga alternativ. Du kan välja att lista däck utifrån någon av de många tillverkare som Däckonline samarbetar med eller så kan du sortera dem utifrån priset. Precis som biltilbehörs butiken Mekonomen är detta ett företag som förstår hur man gör affärer online på ett sätt som ger nöjda kunder. klicka här för en attraktiv rabattkod!