Betyg 3.7 av 20 röster

Ellos rabattkod

Aktuella Ellos rabattkoder under April 2024

Betyg 3.7 av 20 röster

Ellos är ett företag som endast finns online och har alltså inga fysiska butiker att besöka. De erbjuder allt ifrån kläder och skor till heminredning och skönhet. De är dessutom ledande inom e-handel i hela Norden. Här hittar du alltid trendigt och snyggt mode inom det mesta du kan tänkas behöva.


Ellos är ett företag som endast finns online och har alltså inga fysiska butiker att besöka. De erbjuder allt ifrån kläder och skor till heminredning och skönhet. De är dessutom ledande inom e-handel i hela Norden. Här hittar du alltid trendigt och snyggt mode inom det mesta du kan tänkas behöva.


Läs mer

Mer om Ellos

Rabatt hos Ellos

Om du inte hittar en aktuell erbjudandekod hos Ellos kan du alltid hitta fynd under kategorin rea på deras hemsida. Där läggs varor upp som ofta är kraftigt rabatterade, och detta gäller för hela sortimentet, kläder och inredning inkluderat. Passa också på att bli medlem hos dem för att få erbjudanden via e-post och hemskickat i brevlådan. Där får du ofta unika erbjudandekoder och samtidigt en inspirerande katalog att bläddra i. Du får också ett erbjudande med rabattkod som ger halva priset på en vara samt fri frakt när du blir medlem. Under vintern kan du handla billigt under deras winter sale, och på sommaren är det summer sale som gäller, där man kan göra riktiga fynd.

Ellos Group som driver Ellos säljer även Ellos varumärken på möbelbutiken Jotex, Jotex rabattkoder hittar du här, där du ofta kan hitta Ellos produkter till rabatterat pris.

Snabba leveranser hos Ellos

När man hittat en produkt man vill ha från Ellos vill man givetvis ha den hemskickad så snabbt som möjligt så att man kan börja använda den. Det är då man kan välja express-frakt, vilket innebär att man för en mindre extraavgift får sitt paket levererat redan dagen efter. Ibland är det dessutom en kampanj och man kan få sin vara skickad utan fraktkostnad. För en beställning som går igenom före kl 13, måndag till torsdag, så levereras paketet nästkommande vardag. Om man gör en beställning på övriga tider kommer paketet att levereras inom 48 timmar, med viss reservation för långa avstånd.

Ellos köpinformation

  • Betalningsalternativ: Betala med kort, faktura, postförskott eller konto.
  • Leveranstid & fraktkostnad: Leverans sker vanligtvis mellan 2-5 dagar, frakt varierar beroende på fraktsätt
  • Returkostnad: Retur kostar 45 kr för varor under 20 kg, 195 kr för varor över 20 kg.
  • Kundtjänst: Ellos kan kontaktas via e-post och telefon.


Från mode till elektronik

Ellos har ett enormt brett utbud av produkter som är både moderna och trendiga. Du hittar kläder inom det senaste modet, till den allra senaset mobiltelefonen eller laptopen. Du kan till och med hitta en ny symaskin här. Kort sagt så finns det verkligen något för hela familjen här. Har du tur så är varan du vill ha på kampanj och du kan få den till ett fyndpris. Om du är modeintresserad finns det massor av kända, trendiga märken att shoppa här, och även om just ditt favoritmärke inte skulle finnas kan du mycket väl hitta ett annat som blir en favorit.

Få inspiration av Ellos på Youtube

Ellos är ett modernt och trendigt företag som ser till att finnas där deras köpare finns, oavsett om det är på Instagram eller Facebook, och givetvis finns Ellos på Youtube. Deras Youtube-kanal innehåller massvis med inspirerande videos, till exempel hur man gör den perfekta dukningen, hur man inreder sitt vardagsrum på bästa sätt, yoga-videos, julklapps-tips och hur man fixar belysningen i sitt hem. Tillsammans med influencers skapar de ett rikt innehåll på sin kanal och tipsar samtidigt om det är en aktuell kampanj eller rabatt på någon av produkterna som de visar upp. Vare sig man är intresserad av inredning eller av kläder blir man garanterat underhållen i deras kanal.