Betyg 4.5 av 10 röster

Hallon rabattkod

Aktuella Hallon rabattkoder under April 2024

Betyg 4.5 av 10 röster

Hallon erbjuder ett enkelt mobilabonnemang som blir ännu billigare med en rabattkod. Det här är mobiloperatören som utmanar de etablerade jättarna genom att erbjuda lägre priser, flexibla abonnemang och inga långa bindningstider. Som kund sparar man oanvänd mobildata till nästa månad och man kan enkelt byta abonnemangsform när ens behov förändras.

Hallon erbjuder ett enkelt mobilabonnemang som blir ännu billigare med en rabattkod. Det här är mobiloperatören som utmanar de etablerade jättarna genom att erbjuda lägre priser, flexibla abonnemang och inga långa bindningstider. Som kund sparar man oanvänd mobildata till nästa månad och man kan enkelt byta abonnemangsform när ens behov förändras.

Läs mer

Mer om Hallon

Billigt när man blir tipsad om Hallon

Det är inte alltid det finns någon aktuell kampanjkod, men du kan ändå få ett billigt mobilabonnemang genom att bli rekommenderad av någon som redan är kund. Erbjudandet kan bestå i att du får rabatt på ditt abonnemang de första månaderna. När du väl är kund kan du rekommendera Hallon till dina vänner och få rabatt på ditt eget abonnemang för varje ny kund du värvar. Det finns också speciella erbjudanden för dig som är student och för dig som en pensionär. Då får du ett abonnemang för betydligt lägre pris än vad de annars kostar. Även företagare erbjuds specialpriser. Något som Hallon idag inte erbjuder är mobilabonnemang med fri surf. Men du kan däremot spara din surf månad för månad och du får också kostnadsfria samtal och sms oavsett vilket abonnemang hos dem du väljer. 

hur aktiverar jag min hallon rabattkod ?

Hallon har enkla och billiga mobilabonnemang

Här står kunden i fokus. Att välja mobilabonnemang ska vara enkelt och här finns paketlösningar för olika behov. Du får ditt nya simkort redan inom ett par dagar och väljer du sedan att byta abonnemang, eller till och med operatör, begränsas du inte av några uppsägningstider. Med en kampanjkod är Hallon extra fördelaktigt, men även utan en kod får du ett abonnemang till ett av marknadens lägsta priser. Mobiltäckningen når 99 % av alla svenskar och är alltså mycket god. För dig som inte vill ha ett löpande abonnemang till mobilen finns också kontantkort att köpa. Butiken erbjuder även nya telefoner till förmånliga priser.

Betalningsalternativ:

Du betalar enkelt via autogiro.

Leverans:

Leveranstiden är 1-3 dagar för simkort.

Retur:

Fri retur av telefoner och ingen uppsägningstid på abonnemang.

Kundtjänst:

Chatta med kundtjänst eller mejla via hemsidan.

Mobilabonnemang, kontantkort och mobiltelefoner

Hos Hallon hittar du de häftigaste mobiltelefonerna av de senaste modellerna. Här finns alla stora märken, som iPhone och Samsung, och du väljer mellan att betala kontant eller att en summa dras varje månad. Oroa dig inte över bindningstiden. Du kan när som helst säga upp ditt abonnemang ifall du vill byta storlek på det eller byta operatör. Letar du efter ett nytt mobilabonnemang finns här flera skräddarsydda paket att välja mellan, allt utifrån dina behov av trafik. Du har alltid fria samtal och fritt antal sms. Studenter och alla över 55 år erbjuds dessutom ännu lägre priser på mobilabonnemang.

Byt till ett billigare mobilabonnemang med rabattkod

Letar du efter ett riktigt billigt mobilabonnemang är det Hallon som erbjuder låga priser och bra villkor. De har också mobiltelefoner av senaste modell samt kontantkort för dig som inte vill binda upp dig på ett löpande abonnemang. Enkelt och billigt är mottot när du som kund står i fokus. Precis som Halebop låter de dig spara oanvänd mobiltrafik till nästa månad. En rabattkod ger dig ett riktigt fördelaktigt pris, men om det inte finns någon aktuellt kod just nu kan du istället handla från en liknande butik. Det finns flera operatörer som erbjuder olika slags abonnemang, kontantkort och mobiltelefoner till bra priser.