Betyg 3.9 av 13 röster

Brothers rabattkod

Aktuella Brothers rabattkoder under Maj 2024

Betyg 3.9 av 13 röster

Brothers är en av de riktiga giganterna när det gäller herrkläder i Sverige. De har butiker på en lång rad orter och även en mycket användarvänlig och välsorterad webbutik där du snabbt hittar det du behöver. Hos oss kan du få en rabattkod som ger dig extra förmånliga priser på moderna kläder från utvalda märken.

Brothers är en av de riktiga giganterna när det gäller herrkläder i Sverige. De har butiker på en lång rad orter och även en mycket användarvänlig och välsorterad webbutik där du snabbt hittar det du behöver. Hos oss kan du få en rabattkod som ger dig extra förmånliga priser på moderna kläder från utvalda märken.

Läs mer

Mer om Brothers

Brothers satsar på reor

Detta är en klassisk klädbutik i det avseendet att man satsar på rejäla reor, flera gånger om året. Då kan du hitta utgående modeller till fyndpriser. Företaget är aktivt i sociala medier och att hålla koll på till exempel deras sida på Facebook kan vara ett sätt att informera sig om aktuella prissänkningar. Du kan också få extra bra service och vara först med att få information om kampanjer genom att gå med i deras klubb C/O Brothers. En av medlemsförmånerna är att du kan få byxor du köpt online upplagda helt gratis. En kampanjkod är alltså inte det enda sättet att hitta extra förmånliga priser. 

Brothers - Stilrena & trendiga kläder för män

Brothers gör det lätt att hitta rätt

Med en kampanjkod på Brothers kan du komma riktigt billigt undan med tanke på att redan deras ordinarie priser är väldigt låga i relation till den kvalitet kläderna har. Något annat som vi verkligen gillar med denna butik är att de vill hjälpa alla kunder att klä sig snyggt. Titta bara på deras välgjorda stilguide "The Manual" som du når via hemsidan. Där får du alla de tips du kan tänkas behöva för att klä dig funktionellt och elegant. Du kan till exempel se hur man knyter en slips eller fluga och lära dig hur du väljer en kostym med bra passform. Du kan till och med boka tid med en egen stilrådgivare.

Betalningsalternativ:

Välj mellan: faktura, kortbetalning, kontokredit och direktbetalning via bank

Leverans:

Företagets målsättning är att du ska ha dina varor 1 - 3 arbetsdagar efter det att du gjort din beställning

Retur:

Öppet köp gäller i 14 dagar, du kan även byta reavaror.

Kundtjänst:

Helgfria vardagar 1300 - 16.00 kan du nå Brothers på 08-410 522 30. Det går även att kontakt dem via mail.

Alla dina kläder på ett ställe

Brothers enkla men mycket gångbara affärsidé är att erbjuda en komplett garderob för män. Hos dem hittar du allt du behöver för att vara rätt klädd, oavsett tillfälle. De har alltifrån billiga basplagg till mer exklusiva val som passar de viktiga festerna i livet. Givetvis hittar du även accessoarer som kan bli pricken över i:et i din outfit. Butikskedjan har funnits i 25 år och blir faktiskt bara bära bättre och bättre i takt med att man samlar på sig kunskap och arbetar upp kontakter med märken och leverantörer, världen över. Vi förstår varför så många män blir återkommande kunder hos Brothers.

Var smart och använd rabattkod

Tack vare till exempel Brothers och Stayhard, som är en liknade liknande butik har du råd att hålla garderoben uppdatera och så stor att du kan variera din outfit efter tillfälle och humör. Om du dessutom gör det till en vana att alltid kolla hos oss om du kan hitta en aktuell rabattkod innan du handlar sparar du ännu mer pengar och får råd att unna dig det lilla extra i form av snygga plagg i hög kvalitet. Om du tittar på vilka varumärken de erbjuder kommer du att märka att det handlar om kläder för män som uppskattar bra mode.