Betyg 4.0 av 28 röster

HP rabattkod

Aktuella HP rabattkoder under Juli 2024

Betyg 4.0 av 28 röster

HP är en av världens största och mest betrodda tillverkare av skrivare, scanners och datorer. På HP.com kan du handla din elektronik och tillbehör direkt från tillverkaren. Med en rabattkod till deras butik kan du komma över världsledande elektronik och alla tillbehör till ett mycket rimligt pris. Från papper och bläck till skrivare och läsplattor - allt med samma höga kvalitet.

HP är en av världens största och mest betrodda tillverkare av skrivare, scanners och datorer. På HP.com kan du handla din elektronik och tillbehör direkt från tillverkaren. Med en rabattkod till deras butik kan du komma över världsledande elektronik och alla tillbehör till ett mycket rimligt pris. Från papper och bläck till skrivare och läsplattor - allt med samma höga kvalitet.

Läs mer

Mer om HP

HP.com kan vara prisvärt även utan rabattkod

Om du inte skulle komma över en bra kampanjkod för HP.com, finns det fortfarande gott hopp om att kunna göra riktigt prisvärda köp. Som de flesta butiker har HP återkommande reor, utförsäljningar och lockerbjudanden. För att vara säker på att kunna slå till så fort som möjligt, bör du anmäla dig till HP:s nyhetsbrev. Du blir du underrättad via e-post så snart en rea eller något annat bra erbjudande är på gång. Du som är student och innehar ett Mecenatkort kan få uppåt 30 % i rabatt via HP:s studentbutik. Att som student få tillgång till datorutrustning i toppkvalitet till sådana priser är en fantastisk möjlighet.

HP.com har allt för hem och kontor

Genom att utnyttja en kampanjkod hos HP.com kan du alltså få riktigt bra priser på allt från läsplattor och laserskrivare till papper och kraftfulla speldatorer. HP har byggt upp en snygg och lättnavigerad onlinebutik som omfattar hela deras fantastiska sortiment. Leveranstiden är ganska imponerande med en angiven övre gräns på 48 timmar för de flesta destinationer. Därtill ger dig HP:s hemsida tillgång till support om du skulle stöta på något slags problem med deras produkter. En uppskattad aspekt av butiken är forumet, där du kan registrera ett användarkonto och starta en frågetråd vid eventuella problem. Forumet är också en enorm resurs att läsa igenom vid problemhantering.

Betalningsalternativ:

American Express, Visa, Mastercard, Förskottsbetalning via banköverföring, Faktura, PayPal

Leverans:

Inom 48 timmar lovas för de flesta destinationer om varan finns i lager. Fri frakt på beställningar över 200 kronor.

Retur:

Fri retur vid ångrat köp inom 14 dagar, eller vid defekt vara.

Kundtjänst:

Du kan kontakta HP via telefon: 08 - 593 664 18

Datorer och tillbehör i världsledande kvalitet

HP har ett utbud av datorer, läsplattor och tillbehör som är lika brett som det är djupt. De kan förse dig med allt från en enklare studentdator till kraftfulla maskiner för krävande spel eller programvara för exempelvis design. HP ligger i framkant vad gäller att utveckla hybrider mellan bärbara datorer och läsplattor, som ger dig en intuitiv och sömlös interaktion med din enhet. Därtill erbjuder de avancerade skrivare och scanners, som lämpar sig för såväl hemmakontoret som krävande, professionella sammanhang. Som student blir du särskilt väl mottagen av HP, som att etablerat en hel onlinebutik för just dig med ett Mecenatkort. Genom att välja HP.com får du väldesignad och högpresterande teknologi för alla behov.

Få mer dator för pengarna med en rabattkod

HP.com är en given destination för dig som är ute efter den senaste teknologin inom datorer och elektronik. En rabattkod på deras fantastiska utbud hittar du här. Om du inte kan hitta ett bra erbjudande på det du behöver just när du behöver det, finns det gott om andra bra sätt att köpa kvalitet för lägre pris. Ett bra tips är att besöka en butik som InkClub, som specialiserar sig på att erbjuda så bra priser som möjligt på en viss produkt. Även HP:s bläckpatroner finns i deras utbud, och HP:s datorer, skrivare och läsplattor kan naturligtvis finnas till rabatterat pris hos någon av deras otaliga återförsäljare.