Betyg 4.1 av 22 röster

Teknikmagasinet rabattkod

Aktuella Teknikmagasinet rabattkoder under Juni 2024

Betyg 4.1 av 22 röster

Med en Teknikmagasinet rabattkod kan du köpa hemelektronik till kraftigt nedsatt pris. Detta är en butikskedja som befunnit sig i en expansiv fas ända sedan starten 1989 och idag hittar du dem även på nätet i form av en riktigt välsorterad online butik där det är väldigt smidigt att handla.

Med en Teknikmagasinet rabattkod kan du köpa hemelektronik till kraftigt nedsatt pris. Detta är en butikskedja som befunnit sig i en expansiv fas ända sedan starten 1989 och idag hittar du dem även på nätet i form av en riktigt välsorterad online butik där det är väldigt smidigt att handla.

Läs mer

Mer om Teknikmagasinet

Teknikmagasinet kan detta med het teknik

Teknikmagasinet som koncern säljer varor för omkring en miljard om året. En mycket imponerande siffra. Att omsättningen är så stor innebär att du kan räkna med bra priser redan innan du använder dig av vår kampanjkod. Butiken kör ofta med olika kampanjer och har en fyndhörna för dig som vill ha bra grejer och betala så lite som möjligt för dem. Signa gärna upp dig på deras populära nyhetsbrev där hittar information om den senaste tekniken som de säljer i sina butiker. Glöm inte att ladda ner deras postorderkatalog som är en riktig klassiker bland många som älskar prylar och ny teknik.

rabattkoder till teknikmagasinet

Teknikmagasinet handlar om nytta såväl som nöje

Den här butiken har som målsättning att du ska kunna hitta det mesta inom konsumentelektronik och en del roliga och oväntade saker vid sidan om det. Du kan alltså använda en kampanjkod hos Teknikmagasinet till en lång rad produkter. Butiken har satsat stort på vara närvarande i sociala medier som Youtube och Facebook, det är ett kul sätt att hänga med i vad som händer. På den här butiken vill man att du ska ha kul och det märks inte bara på deras på sortiment utan även genom kampanjer och events där det bjuds på något utöver det vanliga. Deras devis, som vi tycker att de lever upp till, är att göra vardagen lite roligare.

Betalningsalternativ:

Du kan välja mellan att betala med kort, faktura eller på avbetalning

Leverans:

Leveranssättet till privatpersoner är postens postpaket och det tar 2-4 arbetsdagar.

Retur:

Kontakta orderavdelningen om ditt paket är skadat, serviceavdelningen hjälper dig vid övriga returer.

Kundtjänst:

Du kan kontakta butiken via telefon på kontorstid eller genom kundservice@teknikmagasinet.com

Det senaste och roligaste inom konsumentelektronik

Är du intresserad av nya och roliga saker inom många områden? Då är detta helt klart en butik i din smak. Teknikmagasinet är noga med att ta reda på vad deras kunder efterfrågar och man har inte låst sig till en snäv kategori av varor. Faktum är att du hos dem hittar allt från datorkomponenter till radiostyrda bilar, sexleksaker, snus och blodtrycksmätare. Det här är en bra presentbutik för den som redan har allt och om du sitter med ett problem eller behov som rör hemelektronik så är det mycket troligt att lösningen finns på Teknikmagasinet. Sortimentet är så stort att det passar bra att gå igenom det i lugn och ro framför datorn.

Fynda teknik- och hobbyprylar till schyssta priser

Vill du ha det senaste inom teknik utan att bli ruinerad? Då har du kommit rätt. Det faktum att butiken funnits så pass länge innebär att många föräldrar gillar konceptet sedan tiden då de själva var barn och det här med rolig och nyttig teknik överskrider alla generationsgränser. En annan riktigt bra sak med deras online butik är att sortimentet presenteras på ett överskådligt sätt med många underrubriker. Om du gillar Teknikmagasinet är Hobbex en annan butik som vi samarbetar med och tror att du kommer att uppskatta. Är du intresserad av en rabattkod? klicka häroch ta en titt på aktuella erbjudanden.