Betyg 4.0 av 27 röster

Furniturebox rabattkod

Aktuella Furniturebox rabattkoder under Maj 2024

Betyg 4.0 av 27 röster

Furniturebox är möbelbutiken på nätet för dig som vill handla tryggt och bekvämt till hög kvalitet utan att betala för mycket! Butiker erbjuder allt från moderna designermöbler till klassiska modeller i alla prisklasser. Oavsett vad du är ute efter kan du handla extra prisvärda möbler med en rabattkod till nätbutiken.

Furniturebox är möbelbutiken på nätet för dig som vill handla tryggt och bekvämt till hög kvalitet utan att betala för mycket! Butiker erbjuder allt från moderna designermöbler till klassiska modeller i alla prisklasser. Oavsett vad du är ute efter kan du handla extra prisvärda möbler med en rabattkod till nätbutiken.

Läs mer

Mer om Furniturebox

Det går alltid att fynda hos Furniturebox

Även när det inte finns någon tillgänglig kampanjkod att använda går det alltid att hitta bra erbjudanden hos Furniturebox. Flera gånger om året rear butiken ut massor av möbler till riktiga kanonpriser, så det kan vara idé att kika in med jämna mellanrum för att inte missa något du varit på jakt efter länge. På rean går det att fynda allt från stora sittgrupper där hela släkten får plats till de mindre beståndsdelarna i ett hem såsom krukor, prydnadskuddar och lampor. Dessutom finns ofta kampanjer efter årstid, så att du får vad du vill ha precis när du behöver det som mest.

Varför Furniturebox är ledande i branschen

Utöver det enorma utbudet av möbler erbjuder Furniturebox bekvämlighet även efter köpet. Fri frakt och ett helt års öppet köp gör att du kan handla tryggt och prova ut din nya inredning i lugn och ro hemma innan du gör ditt slutgiltiga val. Butiken lägger högt värde i att göra sina kunder nöjda och erbjuder därför även hemkörning, uppbärning och i många städer till och med kvällsleverans. Även med kampanjkod gäller den generösa frakt- och returpolicyn, så att du som kund ska kunna känna dig helt säker på att du får det bästa erbjudandet och kan känna dig helt och hållet nöjd med ditt köp.

Betalningsalternativ:

Delbetalning upp till 24 månader, faktura, bankkort, kreditkort, internetbank

Leverans:

Fri hemkörning och i vissa fall uppbärning och kvällsleverans, leveranstid varierar efter beställda varor.

Retur:

Alltid 365 dagars öppet köp.

Kundtjänst:

E-postformulär, 08-5000 90 40 samt svar på vanliga frågor på hemsidan.

Stort utbud av möbler på nätet

Furniturebox är en av de största möbelbutikerna på nätet. Den är flerfaldigt utsedd till Årets E-handlare och har som målsättning att kunden alltid ska bli nöjd. Utbudet är mycket stort och innefattar allt från moderna designermöbler av kända formgivare till billigare, mer grundläggande sortiment för den tunnare plånboken. Utöver möbler finns allt som hör hemmet och trädgården till i form av prydnadssaker, nyttoprodukter och diverse tillbehör. Butiker har en generös returpolicy med 365 dagars öppet köp och alltid fri frakt. Vid frågor finns ett formulär där de vanligaste frågorna är besvarade, och skulle svaret inte hittas är det lätt att hitta kontaktuppgifter till butikens kundtjänst.

Hos Furniturebox finns möbler och produkter för hus och trädgård för alla plånböcker, men ibland behöver man lite hjälp på traven för att få det som finns däri att räcka ännu lite längre. Rabattkoder kan komma mycket lägligt i sådana tillfällen, och sådana finner du här allt som oftast. I de tillfällen det inte finns någon kod tillgänglig kan det vara värt att kika på någon liknande butik, som exempelvis Vida XL, för att se ifall där finns en motsvarande rabattkod. Håll utkik efter koder och erbjudanden och lycka till med möbelshoppingen, för att ha det fint omkring sig kan göra en bostad till ett riktigt hem!