Betyg 4.3 av 18 röster

Bloomify rabattkod

Aktuella Bloomify rabattkoder under Juli 2024

Betyg 4.3 av 18 röster

Bloomify har ett brett utbud av parfymer, hårvård och make-up. När man loggar in så kan man se en rabattkod som visas på hemsidan, den ger dig rabatt på ett köp och det kan bli en hel del om du gör en fin beställning. Denna sidan hat ett stort utbud av olika kända märken.

Bloomify har ett brett utbud av parfymer, hårvård och make-up. När man loggar in så kan man se en rabattkod som visas på hemsidan, den ger dig rabatt på ett köp och det kan bli en hel del om du gör en fin beställning. Denna sidan hat ett stort utbud av olika kända märken.

Läs mer

Mer om Bloomify

Bloomify har det du söker

När du vill vara säker på att hitta dina produkter och märken så rekommenderas Bloomify. Denna sida har över 70000 nöjda kunder och har så många olika märken så med säkerhet kommer du att hitta din doft. När du besöker sidan så kan du se att det finns en kampanjkod på vissa märken och det kan vara riktigt fina fynd. Registrerar du din mail så får du alltid meddelande när det kommer rabatter, erbjudanden eller nyheter. Varorna på denna sidan håller nere priset och är över 70% billigare än det är i butiken. Det är även bra att man slipper vänta på produkterna för länge.

Missa inte bra erbjudanden från Bloomify

När du beställer från Bloomify så kan du förvänta dig dina produkter snabbt och få hem dem inom ett par dagar. Det finns ofta en kampanjkod på deras sida som ger dig fina erbjudanden. Kundtjänst nås endast på mail och det kan ta upp till ett dygn att få svar så det är synd. Bor du i Stockholm så kan du besöka deras butik och få hjälp. Det finns både Facebook och Instagram som du kan följa och gilla. Du har 14 dagar på dig att avgöra om du vill behålla produkten eller skicka tillbaka den. Om det är fel på varan eller om oturen skulle vara framme och den är trasig så står företaget för kostnaden.

Betalningsalternativ:

Det finns många betalningsalternativ som Klarna, avgiftsfri faktura, Visa eller Mastercard, direktbetalning via banken eller delbetalning.

Leverans:

Leveransen tar mellan 1-2 dagar och kostar 29 kronor.

Retur:

Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar och är det fel på varan så står Bloomify för leveransen.

Kundtjänst:

Du kan nå företaget via mail: kundtjanst@bloomify.se

Parfymer du inte kan vara utan

När du besöker Bloomify så märks deras billiga priser direkt och det bästa är att det finns för både herr och dam. Har du svårt att välja parfym så kan du kika in på bloggar som finns på sidan och läsa om tips, råd och även vad som gäller för dofter för säsongen. Vill du överraska någon så finns det fina presentpaket som har härliga dofter och ligger i fina förpackningar. När du går in på hårvård så finns det 442 produkter och många av dem finns hos frisörer men till ett mycket dyrare pris. Det är allt från styling, inpackningar och schampo.

Fynda skönhetsprodukter med rabattkod

När du går in på Bloomify och tittar på deras hemsida så går det inte att missa om de har en rabattkod. Den syns direkt på sidan du loggar in på. Skulle det vara så att de inte har någon för tillfället så kan du se efter om Eleven har någon intressant kod för tillfället. De har liknande produkter och säkert finner du här dina favoriter. Här samlar vi rabattkoder och unika rabatter till de mest populära nätbutikerna så att du kan göra riktiga fynd. Ta del av kampanjer, billiga priser och sådant som fri frakt så blir shoppingupplevelsen mycket roligare!