Betyg 4.2 av 26 röster

LensOn rabattkod

Aktuella LensOn rabattkoder under April 2024

Betyg 4.2 av 26 röster

Lenson är en e-handelsaffär som grundades år 2004 och har som mål att erbjuda sina kunder marknadens bästa produkter inom ögonvård, synvård och mode. Då de samarbetar med flera av de stora tillverkarna inom optik kan de hålla låga priser och erbjuder en regelbundet att handla med rabattkod eller andra kampanjerbjudanden.

Lenson är en e-handelsaffär som grundades år 2004 och har som mål att erbjuda sina kunder marknadens bästa produkter inom ögonvård, synvård och mode. Då de samarbetar med flera av de stora tillverkarna inom optik kan de hålla låga priser och erbjuder en regelbundet att handla med rabattkod eller andra kampanjerbjudanden.

Läs mer

Mer om LensOn

Handla med rabatt hos Lenson

Den som väljer att prenumerera på Lensons nyhetsbrev kan ofta få en kampanjkod skickad till sig direkt på mailen. De är flitiga med att skicka ut diverse erbjudanden till sina kunder så det lönar sig verkligen att prenumerera på det. Eftersom Lenson säljer produkter som linser, vilket folk köper när de är i behov av det, har de ingen särskild sida för rea-produkter på hemsidan. Däremot har de gott om kampanjer så att man sällan missar ett tillfälle att handla billigare när det är dags för att köpa nya linser igen.

Regelbundna erbjudanden från Lenson

Lenson gör det riktigt enkelt för sina kunder genom att regelbundet påminna en om när det är dags att förnya sitt köp av exempelvis linser. Den som tidigare varit kund hos en ordinarie, fysisk optiker vet hur lång väntetid det kan vara på nya linser. Att behöva vänta upp till fem veckor är inte ovanligt, och dessutom behövs det ofta en ny synkontroll för att kolla vilken styrka det var man skulle ha. Detta slipper Lensons kunder – har du koll på ditt recept och tidigare gjort en beställning skickar de ett mail där det står att det är dags att fylla på och förnya din beställning. Dessutom skickas det ofta med en kampanjkod för att du ska kunna handla billigare.

Betalningsalternativ:

Kortbetalning med VISA eller Mastercard, faktura via Klarna

Leverans:

1-3 arbetsdagar för kontaktlinser, 3-5 arbetsdagar för solglasögon

Retur:

Fria returer inom 90 dagar på linser och solglasögon, och 365 för glasögon

Kundtjänst:

Tel: 020-455 455, e-post: support@lenson.com

Linser och solglasögon med snabb leverans

Hos Lenson kan du köpa nya kontaktlinser, moderna och trendiga solglasögon eller andra tillbehör som rör optik. Bland annat finns det ett brett utbud av linsvätska, ögondroppar och ögonmasker. Dessutom erbjuder de riktigt snabb leverans – om du gör din beställning före klockan 16.00 skickas produkten samma dag. Du kan även prenumerera på linser vilket kan vara en bra idé för den som lätt glömmer att köpa nya i tid. Om man prenumererar på linser skickas de dessutom hem fraktfritt. Även solglasögon finns det ett stort utbud av och de har alla populära märken så som RayBan, Dolce and Gabbana samt Adidas.

Handla billiga linser hos Lenson

Då linser som handlas hos en vanlig optiker oftast är väldigt dyra och har en lång leveranstid på flera veckor lönar det sig att beställa dem på nätet. Har du en rabattkod hos Lenson kan du göra riktiga fynd och få dina nya linser till riktigt bra pris. De skickar regelbundet ut påminnelser om när det är dags att förnya sin beställning, och ofta får du också ett kampanjerbjudande då. Skulle det vara så att du inte fick det den här gången kan det löna sig att titta hos en liknande butik så som Smartbuyglases (Smartbuyglasses). Även de har ett brett utbud av linser, solglasögon och även vanliga glasögon.