Betyg 4.0 av 10 röster

Grooming rabattkod

Aktuella Grooming rabattkoder under Juli 2024

Betyg 4.0 av 10 röster

Grooming är butiken för alla män som vill vårda sitt hår, sin hud, sitt skägg och sin kropp. Här hittar du alla produkter du kan tänkas behöva för såväl rengöring och återfuktning som för trimning och styling. Använder du en rabattkod när du beställer kan du dessutom spara några kronor.

Grooming är butiken för alla män som vill vårda sitt hår, sin hud, sitt skägg och sin kropp. Här hittar du alla produkter du kan tänkas behöva för såväl rengöring och återfuktning som för trimning och styling. Använder du en rabattkod när du beställer kan du dessutom spara några kronor.

Läs mer

Mer om Grooming

Hos Grooming hittar du presenter

Inför födelsedagar, jular och andra högtider kan det vara svårt att veta vad du ska köpa för presenter. Hos Grooming finns ett mycket brett utbud av produkter så att du lätt hittar något som passar. Du kan välja att fokusera på produkter för ansiktsrengöring, för hårvård eller för kroppsvård. Här finns också mer avancerade produkter så som frisörsaxar, hårklippare och hårfönar. Butiken har dessutom olika kampanjer som drar igång med jämna mellanrum. Genom att använda en kampanjkod kan du få rabatt på specifika varor, märken eller en rabatt när du kombinerar flera olika produkter. Ta reda på vilka kampanjer som är aktuella just nu när du besöker sidan.

Grooming - Skönhet för män till låga priser online

Grooming har allt du behöver

Det är alltid enklare att köpa de flesta produkter du behöver från en och samma butik. Hos Grooming kan du lätt hitta de produkter du behöver för att vårda dig själv, din hud, ditt hår och ditt skägg. Här finns dessutom flera olika färdiga kitt, något som är praktiskt för den som inte vill sitta och välja varje produkt för sig. Dessa kitt kan dessutom innehålla det lilla extra. Med en kampanjkod för sådana kitt kan du få rabatt eller en speciell kombination av varor. Hur butikens kampanjer ser ut förändras över tid så det gäller att ha koll för att inte missa de bästa erbjudanden som kommer.

Betalningsalternativ:

Du kan betala med American Express, Visa, MasterCard, Payson och Paypal. Faktura och avbetalning via Klarna.

Leverans:

Fraktavgiften är på 39 kronor, gratis leverans vid beställning på över 700 kronor. Leverans sker via Schenker PrivPak, 1-2 dagar.

Retur:

30 dagars ångerrätt efter det att paketet har hämtats ut. Plombering måste vara obruten.

Kundtjänst:

Vardagar 10-17 (fredagar 10-15) på telefonnummer 08-6618840. Kan också kontaktas via livesupport.

Rakning, hårvård och skäggvård för män

Grooming har satsat på ett brett utbud som tillgodoser de flesta skönhetsbehov hos män. Här kan du frossa bland hårvårdsprodukter så som schampo och balsam. Du kan också välja att piffa upp dig med hjälp av hårfärg, frisörsaxar och stylingprodukter. För den som har skägg och/eller mustasch finns skägg- och mustaschvax, skäggtrimmer och mycket mer. Allt för att du ska få den där perfekta känslan och looken. Den som vill lägga lite extra tid på hudvård kan köpa produkter som ansiktsrengöring, scrubkräm och fuktighetskräm. För den som vill ha mer spänning i sovrummet finns flera spännande sexleksaker och härliga massageoljor.

Billigare skäggvård med rabattkod

Hos Grooming hittar du allt du kan önska inom skägg- och mustaschvård. När du använder en rabattkod vid beställning kan du sparar några kronor att lägga på något annat. Kanske en ny parfym eller varför inte lite lyxig hudkräm? Om det för närvarande inte finns en giltig kod kan du ta en titt hos en butik med liknande produkter som Lyko. Du kan också använda en kod genom att klicka här. Oavsett om du söker hudvård, hårvård, parfymer, intimprodukter eller stylingprodukter är det oftast mer lönsamt att handla online. Det är dessutom enklare då du, i lugn och ro, kan jämföra produkter och priser på fritiden.