Betyg 4.0 av 27 röster

eleven.se rabattkod

Aktuella eleven.se rabattkoder under Juni 2024

Betyg 4.0 av 27 röster

Att fynda produkter till bra priser är något som de flesta av oss tycker om. Hos eleven kan du hitta det mesta du behöver inom skönhet och hudvård inom en rad olika varumärken. Med en rabattkod kan även priset på en dyrare produkt kännas överkomligt, så passa på att utnyttja dem när du kan!

Att fynda produkter till bra priser är något som de flesta av oss tycker om. Hos eleven kan du hitta det mesta du behöver inom skönhet och hudvård inom en rad olika varumärken. Med en rabattkod kan även priset på en dyrare produkt kännas överkomligt, så passa på att utnyttja dem när du kan!

Läs mer

Mer om eleven.se

eleven - reor och kunderbjudanden

Med en kampanjkod till webbutiken eleven kan du fynda nödvändiga produkter för din hy och kropp. Det är dock inte alltid det finns en aktuell rabattkod till dem, men då finns det annat att hålla koll på. På deras sajt finns det till exempel en flik som heter "Kampanj" där du kan hitta alla deras aktuella kampanjer. De har även ett nyhetsbrev om du vill få den typen av information direkt till din e-post. Du kan också gå med i deras kundklubb för att regelbundet kunna ta del av erbjudanden och samla poäng och rabatter på dina köp hos dem.

Det här hittar du hos eleven

Oavsett om du har en kampanjkod eller inte kan det vara värt att surfa in på eleven. Några positiva saker hos dem är att du kan få hemskickat gratis prover av vissa produkter, vilket kan vara bra innan du väljer att köpa dem. Är du vegetarian eller vegan? Butiken har satsat på att ge bra information om vilka produkter som inte är testade på djur och de har dessutom ett relativt brett utbud av sådana produkter. Ett annat tips är också att läsa deras Beauty magazine och på så sätt låta dig inspireras av rådande trender inom smink, skönhet och hudvård!

Betalningsalternativ:

Klarna, Paypal, fakturabetalning, VISA och MasterCard

Leverans:

PostNord MyPack eller PostNord Varubrev med 39 kronor frakt under 499 kronor

Retur:

30 dagars returrätt om varan är obruten

Kundtjänst:

Tele: 010-145 50 00, e-post: 11@eleven.se

Det mesta inom smink och hudvård

Hos eleven hittar du det mesta du kan tänka dig inom smink, skönhet och hudvård från många olika varumärken - såväl kända som mindre kända i många olika prisklasser. Bland kategorierna finns till exempel smink, hudvård, hårvård och parfym. Här kan du hitta något för såväl kvinnor som för män. Många gånger kan du dessutom hitta produkter från varumärken som inte alltid finns tillgängliga i de vanliga svenska butikerna. Hos eleven finns det dessutom ett bra utbud av ekologiskt smink samt ett bra utbud av veganskt eller vegetariskt smink. Här finns helt enkelt något för de allra flesta oavsett önskemål eller budget!

Shoppa loss på eleven idag

elevens breda utbud av skönhet och hudvård gör att du kan shoppa det mesta inom dessa kategorier på samma gång. Glöm inte att du får fri frakt om du handlar för över 499 kronor. Som nämnts ovan finns det tyvärr inte alltid en aktuell rabattkod hos just eleven, men då har du många andra att välja mellan genom att klicka här. Hitta till exempel din nya favoritdoft hos parfym.se eller kanske i nån av de andra butikerna som du kan hitta liknande utbud hos, Body Shop, Stylingagenten och Nicebeauty. Spana in vår sida och leta rätt på en kampanjkod som passar dina behov.