Betyg 4.3 av 14 röster

Supersavertravel rabattkod

Aktuella Supersavertravel rabattkoder under Juli 2024

Betyg 4.3 av 14 röster

Ska du ut och flyga och vill hitta billiga alternativ på ett enkelt sätt är Supersavertravel en sajt för dig. Du knappar enkelt in vilken ort du vill resa från, när och var du vill åka. Du får då upp olika alternativ där du kan välja mellan olika bolag och prisklasser. Har du dessutom en rabattkod kan du komma ännu billigare undan.

Ska du ut och flyga och vill hitta billiga alternativ på ett enkelt sätt är Supersavertravel en sajt för dig. Du knappar enkelt in vilken ort du vill resa från, när och var du vill åka. Du får då upp olika alternativ där du kan välja mellan olika bolag och prisklasser. Har du dessutom en rabattkod kan du komma ännu billigare undan.

Läs mer

Mer om Supersavertravel

Supersavertravel jämför över 650 flygbolag

Har du en kampanjkod hos Supersavertravel kan du få ner priset på din resa ytterligare. När du söker resor på sajten letar vi biljetter hos över 650 flygbolag med olika resrutter där du kan välja om du vill åka direkt eller kan tänka dig att ta en eller flera mellanlandningar för att komma ner i pris. Du väljer bara de datum du vill resa, hur många personer ni är och vilken komfort ni vill ha i planet, så får du upp massor av olika alternativ. Du kan sedan enkelt gå vidare med den resa du väljer och boka den direkt på sajten.

supersavertravel rabattkupong

Supersavertravel erbjuder även hotell

Har du en kampanjkod på hotell kan du även boka detta till superbra priser hos Supersavertravel. De erbjuder över 240 000 hotell runtom i världen så att du kan hitta hela resan från hemmet och tillbaka hemifrån soffan när du bokar allt på samma gång, på en och samma sajt. Såklart erbjuder de även hyrbilar som tar det hela ytterligare en nivå. Du hittar hyrbilar i olika prisklasser och storlekar. Det ska vara roligt att boka sin resa, därför är det lätt att planera och sedan boka resan enkelt på samma ställe. Det är dags att kika in på sidan och se hur smidigt det är.

Betalningsalternativ:

Du betalar enkelt med kort eller Klarna

Leverans:

Dina biljetter och övrig bokningsinformation kommer via mail och kan även oftast beställas i pappersform om man vill

Retur:

Ångerrätt eller retur är specifika för varje bokad resa och bolag. Där kan skillnader förekomma så läs avtalet noga.

Kundtjänst:

Kundtjänst kan du nå både via mail och telefon. Du hittar även svar på de vanligaste frågorna på sajten.

Boka enkelt och smidigt från soffan

Du kan alltså på ett och samma ställe, boka hela resan hemifrån soffan. Du jämför och planerar allt på samma sajt, allt från flygresan dit och hem, hotellet under vistelsen och hyrbil både till och från flygplatser och för eventuellt annat bruk under resan. Eftersom allt kan göras från samma sajt får du en bra överblock på hela resan. Semestern kan bli ännu bättre om ni kanske hittar ett flyg med en mellanlandning på något spännande ställe som gör resan billigare samtidigt som ni får uppleva ytterligare en stad under resan. Sajten är helt klart värt att testa för er reseplanering!

Smarta rabattkoder

Du kan ibland hitta rabattkoder till Supersavertravel som kan göra din resa ännu billigare. Skulle du inte hitta någon rabattkod när det är dags för dig att hitta och boka resa är det bra att komma ihåg att kolla in andra sajter som exempelvis hotels.com där du också kan hitta hotell till otroligt bra priser. Man ska såklart ha klart för sig att det finns många sajter som erbjuder samma sak så man behöver vara på sin vakt och jämföra när det väl är dags. En hjälp på traven hittar du här där man kan hitta olika alternativ vid olika tidpunkter.