Betyg 3.7 av 19 röster

Bamba rabattkod

Aktuella Bamba rabattkoder under Juli 2024

Betyg 3.7 av 19 röster

Hos Bamba kan du hitta allt du kan tänkas behöva till ditt barn, inklusive leksaker. Genom att handla online kan du shoppa loss närhelst du vill och har tid. Ofta blir det dessutom billigare än att handla i fysiska butiker. Använder du en rabattkod med din beställning kan du spara in några kronor till annat du behöver.

Hos Bamba kan du hitta allt du kan tänkas behöva till ditt barn, inklusive leksaker. Genom att handla online kan du shoppa loss närhelst du vill och har tid. Ofta blir det dessutom billigare än att handla i fysiska butiker. Använder du en rabattkod med din beställning kan du spara in några kronor till annat du behöver.

Läs mer

Mer om Bamba

Hitta bra erbjudanden hos Bamba

Konkurrensen är hård idag, även när det gäller produkter till och för barn. Därför gäller det att hela tiden hitta nya sätt att hålla sig aktuell och locka kunder. Bamba väljer att göra detta bland annat genom olika kampanjer och erbjudanden som skiftar över tid. Det kan exempelvis handla om speciella märken till nedsatt pris eller säsongsrea. Ibland kan en kampanjkod vara aktuell och nyckeln till att ta del av ett lukrativt erbjudanden. Ett bra tips är att titta in efter högtider så som i mellandagarna eller strax efter påsk, då butiker ofta rear ut flera olika produkter de dagarna.

Unik returrätt hos Bamba

Något som verkligen gör att Bamba sticker ut bland andra butiker för barnprodukter på nätet är att de erbjuder otroliga 365 dagars öppet köp. Villkoret är att varan, när du returnerar den, ska vara i fint och säljbart skick. Ett års öppet köp gäller även när du köper saker med hjälp av en kampanjkod. Som grädde på moset erbjuder företaget en snabb leverans då de skickar din beställning inom 1-3 arbetsdagar. Varan levereras sedan nästa helgfria vardag via snabbfrakt från PostNord. Vad gäller företagets kundtjänst är relativt den lättillgänglig och personalen har rykte om sig att vara både trevliga och mycket serviceinriktade.

Betalningsalternativ:

Direktbetalning och kortbetalning eller faktura och delbetalning via Klarna.

Leverans:

Varorna skickas inom 1-3 arbetsdagar.

Retur:

Maila eller ring angående retur och använd sedan bifogad retursedel.

Kundtjänst:

Ring 08-400 25 300 vardagar 8:00- 17:00 (lunchstängt mellan 12:00 och 13:00). Mail kundservice@bamba.se.

Tusentals barnprodukter att välja mellan

En stor fördel med med nätbutiker är det breda utbudet. Hos Bamba hittar du tusentals olika produkter att frossa i. Oavsett om du söker exempelvis en ny barnvagn eller en bärsele finns det ett flertal olika färger och modeller att välja mellan, allt så att du kan hitta det som passar dig och ditt barn allra bäst. Om det är leksaker du söker kommer du att hitta kvalitetsprodukter från tillverkare som Brio, Lego och Playmobil. Ett stort plus är att Bamba också säljer barnkläder vilket gör att du kan hitta allt du kan tänkas behöva på ett och samma ställe.

Fynda produkter till ditt barn

Oavsett om du söker inredning till barnrummet, en ny barnvagn eller en bilbarnstol kan du hitta det du vill ha hos Bamba. De har dessutom en babyshop där du hittar allt från nappflaskor till skötbord. Passa också på att komplettera ditt barns garderob med en ny pyjamas eller ett par söta byxor. Använd gärna en rabattkod för ett mer förmånligt pris. Skulle det inte finnas någon aktiv kod när du vill beställa kan du försöka med en liknande butik genom att klicka här. Det finns ingen anledning att betala mer än du absolut behöver och visst är det skönt att få lite pengar över till annat?