Betyg 3.8 av 12 röster

Mekonomen rabattkod

Aktuella Mekonomen rabattkoder under Juli 2024

Betyg 3.8 av 12 röster

Mekonomen är en affär där du kan fynda bra produkter med bra priser och garanti på 5 år på allt du köper. Innan du trycker på betalning så se om du hittar någon rabattkod för det brukar de vara givmilda med. Ansök gärna om medlemskap och få 10% på allt i butiken.

Mekonomen är en affär där du kan fynda bra produkter med bra priser och garanti på 5 år på allt du köper. Innan du trycker på betalning så se om du hittar någon rabattkod för det brukar de vara givmilda med. Ansök gärna om medlemskap och få 10% på allt i butiken.

Läs mer

Mer om Mekonomen

Mekonomen har den riktiga servicen

Innan man handlar på Mekonomen så ska man se om de har någon kampanjkod så man får det billigare. Det är inte alla gånger det finns, men då kan man ansöka om medlemskap som ger fina rabatter på alla köp i butiken. Besök deras webshop och hitta riktigt bra priser där. Varorna levereras snabbt, men det går inte att få hemleverans från detta företag. Det finns medlemskap som ger dig rabatter när du handlar, men gäller bara i butiken. Ansökan gör du på hemsidan eller i butiken. Du slipper att krångla med kort, bara lämna personnummer eller mobilnummer så dras rabatten av.

Mekonomen har medlemserbjudanden och kampanjkod

När du handlar från Mekonomen så har du alltid fri leverans och fem års garanti på det du köper. Det finns ofta kampanjkod att hitta och du har 10% rabatt om du är medlem. När du vill ha kontakt med kundtjänst så behöver du inte vänta länge, du får svar omgående när du ringer. Det finns ett Instagramkonto du kan följa och se vad andra köpt och vad de tycker om köpen och även en Facebooksida du kan gilla och skriva med andra kunder. När du beställt varor så kommer de snabbt och det tar inte mer än mellan 3-5 dagar.

Betalningsalternativ:

Faktura, Visa, Mastercard, Klarna, direktbetalning.

Leverans:

Alltid fri leverans och snabb service, levereras inom 1-3 dagar.

Retur:

Det är fri retur och du kan lämna det till butik eller skicka det.

Kundtjänst:

När du vill nå oss så kan du ringa 0771-72 00 00 dygnet runt eller maila oss på direkt@mekonomen.se.

Billiga bildelar på nätet och i butik

Mekonomen har bra priser och erbjudanden. När du vill se vad som behövs till din bil så slås bara bilens registreringsnummer upp på sidan så kommer delarna upp som passar. Det finns 136 butiker och 460 verkstäder. Besök hemsidan och se var den närmaste butiken ligger. Det finns vissa verkstäder som erbjuder sista minuten tider och där får man minst 20% rabatt på arbetskostnaden. Leta efter symbolen med streckade datum och boka dem, sen har du rabatt även där. När du har fått bilen servad så har du tre års garanti från verkstaden så kommer felet tillbaka, så kan du lämna in den igen utan att betala om det är samma fel.

Bra och billigt till bilen

Ibland när man vill handla billigt så letar man efter en bra rabattkod. Det är inte alltid man har turen att finna en där man vill handla. Hittar du ingen på Mekonomen så kan du se om du hittar en hos SC Styling. De har liknande produkter och koden finner du här. På denna sidan kommer du att hitta bra priser. Allt har inte nedsatta priser och då är det perfekt med en kod så du får ner priser på dem som inte redan har rabatt. När du anmäler dig till nyhetsbrev så får du en kod i din mail och även andra erbjudanden.