Betyg 4.1 av 17 röster

Live it rabattkod

Aktuella Live it rabattkoder under Juli 2024

Betyg 4.1 av 17 röster

Har du planer på att överraska någon med en spännande upplevelse? Eller kanske vill du själv göra något riktigt roligt och uppleva något annorlunda? Då ska du passa på att besöka Kampanjjakt där du kan få riktigt bra priser på fantastiska upplevelser genom att ta del av vår Live it rabattkod.

Har du planer på att överraska någon med en spännande upplevelse? Eller kanske vill du själv göra något riktigt roligt och uppleva något annorlunda? Då ska du passa på att besöka Kampanjjakt där du kan få riktigt bra priser på fantastiska upplevelser genom att ta del av vår Live it rabattkod.

Läs mer

Mer om Live it

Live it för upplevelser med extra allt

Med hjälp av en kampanjkod från Kampanjjakt kan du få ner priset avsevärt på dina upplevelser från Live it. Om du planerar en spännande och rolig aktivitet kan du bjuda flera personer än du tänkte från början genom att utnyttja rabatterna. En upplevelsepresent passar bra som överraskning till familjen, barnen eller personalen. Företagets kunder uppskattar garanterat en oväntad gåva från er. Vilken typ av rabatter som för tillfället är aktuell varierar. Upplevelser finns i alla prisklasser. Skulle det inte finnas någon rabattkod för tillfället så kan ni alltid titta på någon av de andra erbjudandena som finns hos Kampanjjakt. Eller så hittar ni en upplevelse som är omöjlig att motstå på Live its webbsida. 

Live it - Billiga upplevelsepresenter till alla

Live it värdebevis eller presentkort

Det är enkelt att använda en kampanjkod från Kampanjjakt. När du handlar från Live it har du möjlighet att välja mellan ett värdebevis eller ett presentkort. När du köper ett värdebevis så köper du en speciell upplevelse som du har valt ut till den du vill överraska. Köper du istället ett presentkort så har de du vill överraska själva möjlighet att välja den upplevelse de vill ha. Genom sitt konto hos upplevelseföretaget har den du överraskar möjlighet att välja och boka sin upplevelse. I kontot kan man även göra ombokningar. Blir det pengar över när en bokning är gjord finns de tillgodo på Live it-kontot för andra upplevelser under värdebevisets giltighetstid.

Betalningsalternativ:

Du betalar enkelt din upplevelse genom något av Klarnas betalningsalternativ.

Leverans:

Värdebeviset levereras enkelt via e-post eller postförsändelse och det kan även hämtas ut på någon av Live its butiker

Retur:

Du har 14 dagars ångerrätt på ditt köp.

Kundtjänst:

Kundtjänst tel: 08-120 182 00 och via e-postformulär via Live its webbsida

Äventyr eller relax

Live it erbjuder ett stort och varierat utbud av upplevelser. Det finns något för alla åldrar. Äventyr & action, Weekend & övernattning, Motorsport, Spa & relax är några av de kategorier som finns att välja bland. Med en rabattkod från Live it går det inte att misslyckas. Mottagaren får en gåva som man sent ska glömma. En upplevelse är den perfekta gåvan till den där personen som har allt. Det är en perfekt present till det nygifta paret och till barnbarnet som just tagit studenten. Vill man göra överraska personalgruppen med något riktigt roligt så är en teamupplevelse en oöverträffad happening som knyter arbetsteamet samman för framtiden.

Rabattkoder för den smarte äventyraren

Live it erbjuder ett stort och rikt utbud av fantastiska upplevelser. Antingen vill man ha sig ett ordentligt äventyr på egen hand eller överraska någon annan. Oavsett så är det alltid smart att utnyttja möjligheten att utnyttja en rabattkod från Kampanjjakt. Skulle det tillfälligtvis inte finnas något rabatterbjudande på Live its upplevelseutbud kan vi tipsa om Greatdays som är en liknande butik med upplevelser som sin specialitet. Kampanjjakt har som mål och mission att göra den roliga shoppingen ännu roligare genom att tillhandahålla rabattkoder och det är en god ide att besöka oss när det är dags för festligheter, överraskningar och jubileer.