Betyg 3.9 av 15 röster

CDON rabattkod

Aktuella CDON rabattkoder under Juni 2020

Betyg 3.9 av 15 röster

CDON är Nordens största varuhus online. Företaget grundades år 1999 och har sedan dess bara fortsatt att expandera och är idag en del av Qliro Group. Till att börja med var de inriktade på musik online, men har sedan dess börjat sälja även hemelektronik, livsmedel och sportprodukter, som handlas extra billigt med rabattkod.

CDON är Nordens största varuhus online. Företaget grundades år 1999 och har sedan dess bara fortsatt att expandera och är idag en del av Qliro Group. Till att börja med var de inriktade på musik online, men har sedan dess börjat sälja även hemelektronik, livsmedel och sportprodukter, som handlas extra billigt med rabattkod.

Läs mer

Mer om CDON

Rabattkod hos CDON

Eftersom CDON varit med så pass länge i branschen har de ett väl utarbetat system för sina kunder för att ge bästa möjliga erbjudanden. Tack vare att de är störst i Norden kan de erbjuda priser som är låga redan från början, men ofta finns det tillfällen att handla ännu billigare med en rabatt eller kampanjkod. Bland annat har de en särskild flik på sin hemsida för just rabattkoder, där man kan se vilka aktuella koder som finns för tillfället. Dessutom finns CDON-+, en medlemsgrupp där återbäring och fri frakt erbjuds, för den som går med. Även en bonustrappa finns tillgänglig, där rabatt erbjuds på en annan produkt om kunden handlar över en viss summa.

cdon rabattkoder

E-post från CDON

Som kund hos CDON får man regelbundet erbjudanden skickade via e-post, så det lönar sig att registrera sig för att få dessa nyhetsutskick. De skickar bland annat ut e-post om när det finns en aktuell kampanjkod, reor på speciella produkter eller andra erbjudanden och nyheter. Dessutom har de satsat på ett personligt bemötande för sina medlemmar. Bland annat får man en unik rabattkod hemskickad när man fyller år, som erbjuder en att handla till rabatterade priser. Ifall det skulle vara så att en av deras kunder inte handlat på ett tag, får denne en rabattkod hemskickad som ett välkomnande tillbaka.

Betalningsalternativ:

12 månaders avbetalning, faktura, kortbetalning, PayPal och bankbetalning

Leverans:

1 - 3 dagars leveranstid, fri frakt över 800 kr

Retur:

Retur måste ske inom 14 dagar

Kundtjänst:

Kontaktas genom formulär på hemsidan

Från böcker till hemelektronik

CDON har ett oerhört brett utbud av produkter och det är inte så konstigt när de är störst i Norden. Hos dem kan man hitta böcker från alla tänkbara författare och på olika språk. Även heminredning har blivit stort här och de har nästan allt som behövs för hemmet; soffor, tavlor, affischer och till och med tapeter. Livsmedel är också en populär avdelning här. Allt i från produkter inom hälsokost och flera olika ekologiska produkter, som till olika former av proteinpulver och snus. De säljer även allt som behövs för trädgården, sportprylar, leksaker och annat för barn och olika byggprodukter.

Fynda heminredning med rabattkod

De senaste åren har det blivit otroligt populärt att handla heminredning online. Istället för att åka iväg och handla beställer man bara hem sina nya prylar med ett klick. Hos CDON finns allt som behövs för att inreda hela hemmet, som sängar, soffor, bord, stolar och mattor bland annat. Med en rabattkod finns möjligheten att göra riktiga fynd med inredningsprodukter. Men den som inreder sitt hem har ofta en egen stil och vill ha saker som passar in perfekt i hemmet. Skulle den exakta inredningsdetaljen man vill ha inte finnas hos dem kan Åhlens vara värt att kolla in, dem finner du här. Även de har ett brett utbud av heminredning och andra prylar.