Betyg 4.1 av 23 röster

Gina Tricot rabattkod

Aktuella Gina Tricot rabattkoder under Juni 2024

Betyg 4.1 av 23 röster

Gina Tricot rabattkod har olika erbjudanden. Ibland kan det vara fri frakt eller bonus på något köp. När du handlar på hemsidan via internet så får du ibland rabatt som du inte får i affärerna. Ibland kan du få så mycket som 20 % rabatt på ett köp via vår sida.

Gina Tricot rabattkod har olika erbjudanden. Ibland kan det vara fri frakt eller bonus på något köp. När du handlar på hemsidan via internet så får du ibland rabatt som du inte får i affärerna. Ibland kan du få så mycket som 20 % rabatt på ett köp via vår sida.

Läs mer

Mer om Gina Tricot

Gina Tricot och deras erbjudanden

Gina Tricot har ett brett utbud av kläder för både ungdomar och vuxna, tyvärr så finns inga herrkläder här. När du handlar via nätet så blir du ibland erbjuden en kampanjkod. Du kan anmäla dig till deras nyhetsbrev via deras sida. Du kommer hitta fler erbjudanden när du handlar online än om du går till butiken. Det finns en hel del rea mellan årstiderna för att nyheter är på väg in och då gäller det att passa på. Om ni har frågor angående erbjudande eller medlemskap så kan du skriva till kundtjänst mail som är snabba att svara på frågor.

gina tricot rabatt

Gina Tricot har kläderna för kvinnor

Gina Tricot är alltid måna om sina kunder. Som belöning så delas det ibland ut en kampanjkod om du är medlem. När du blir medlem hos oss får du alltid en belöning, det kan vara fri frakt eller avdrag på ditt köp. Det finns en sida som du kan shoppa på som är på Instagram och när du går in på hemsidan så kan du gå vidare till Insta Shop och handla därifrån. Du kan även gilla sidan på Facebook. Kundtjänst är snabba på att svara när du skriver mail till dem och deras mail är: customerservice@ginatricot.com där får du snabbt svar.

Betalningsalternativ:

Hos oss kan du betala med Klarna faktura eller kreditkort.

Leverans:

Om du beställer en vara för klockan 16 så skickas den dagen efter. Fraktkostnaden ligger på 34,90.

Retur:

Om du vill returnera en vara så står du själv för returkostnaden.

Kundtjänst:

På vår sida har vi endast kundtjänst via e-mail, den är bemannad mellan måndag-torsdag mellan 08-17 och fredag mellan 08-16.

Bra och prisvärda erbjudanden

Gina Tricot följer trender och mode och här hittar du det senaste. På hemsidan kan du se nyheter som kommit in och även nyheter som är på väg in. När du letar blusar och klänningar så kommer du att beundra valet av färger och mönster när du loggar in på sidan. Du kan även kolla topplistan som finns och följa vilka varor som är populärast. Gina Tricot har inte bara kläder, de har ett brett utbud av solglasögon, smycken och väskor. När du loggar in på sidan så kommer flera kategorier vad som finns och till vilket tillfälle de passar.

Hitta den perfekta rabattkoden

Gina Tricot har erbjudande emellanåt med rabattkod. Det kan vara billiga linnen, jeans eller gratis frakt. Det varierar mellan olika tillfällen. Det finns liknande butik som har erbjudanden som kommer med koder som du kan använda till rabatt och ett exempel på det är Nelly. Det finns en hel del erbjudanden på dessa sidor och man kan hitta dessa koder för att handla till rabatt lite överallt om man letar, men först och främst så är det hemsidorna som har dem och delar ut dem. Passa på när erbjudandet kommer för du har en viss tid på dig innan de går ut.