Betyg 4.4 av 14 röster

Adlibris rabattkod

Aktuella Adlibris rabattkoder under Juli 2024

Betyg 4.4 av 14 röster

Om du är en bokmal eller känner för att bredda dina litterära horisonter är Adlibris den självklara platsen att börja på. De är med flera miljoner titlar en av Nordens främsta bokförsäljare. Med rabattkod kan du köpa all form av litteratur, pyssel, kontorsmaterial och mycket mer till riktigt låga priser.

Om du är en bokmal eller känner för att bredda dina litterära horisonter är Adlibris den självklara platsen att börja på. De är med flera miljoner titlar en av Nordens främsta bokförsäljare. Med rabattkod kan du köpa all form av litteratur, pyssel, kontorsmaterial och mycket mer till riktigt låga priser.

Läs mer

Mer om Adlibris

Handla böcker billigt hos Adlibris

Du som handlar mycket böcker är säkert redan medveten om bokbranschens årliga reor. Under bokrean kan du handla tusentals titlar till väldigt förmånliga priser, ibland med så stora prisreduktioner som 85%. Adlibris lägger upp sina bokreor under en egen meny på sin hemsida, vilket gör det enkelt att söka och hitta dina rea-fynd. Bokreor brukar vanligtvis vara fokuserade på vissa typer av litteratur så som skönlitteratur, kokböcker och biografier. Vanligt är också att reorna inkluderar barnböcker för att uppmuntra till ungas läsande. Om det inte pågår någon rea eller kampanj för tillfället kan du ändå handla litteratur till riktigt låga priser med en kampanjkod.

Adlibris - störst i Sverige

Adlibris är Sveriges största bokförsäljare. Genom kontrakt med de största publicisterna och distributörerna i Europa och USA kan de erbjuda ett utbud som är svårt att tävla med. Avtalen och det stora utbudet innebär även att priserna är väldigt förmånliga i jämförelse med andra försäljare. Använder du dessutom en kampanjkod blir priserna ännu lägre. Att ha ett så stort utbud som möjligt och erbjuda låga priser går hand i hand med företagets mål att sprida all världens litteratur till Norden och göra den tillgänglig för lägsta möjliga pris. Företagsfilosofin grundar sig på idealet om det fria och öppna ordet, vilket tydligt reflekteras i praktiken.

Betalningsalternativ:

Adlibris samarbetar med Klarna och erbjuder bland annat kortbetalningar och faktura.

Leverans:

Leveranstiderna beror generellt på böckerna du beställer och finns specificerade på produktens Adlibris-sida

Retur:

Retur sker inom 14 dagar och kostar 89 kr.

Kundtjänst:

Kundtjänsten nås via mail eller telefon.

Flera miljoner titlar

Det bör inte ha undgått någon att läsande har många goda sidor. Tack vare det stora utbudet av titlar hos Adlibris har du all möjlighet att utforska nya ämnen och utvecklas. Letar du efter någonting att göra på bussen på väg till jobbet? Hos Adlibris hittar du skönlitteratur för alla smaker och humör. Oavsett om du är ute efter att lära dig någonting nytt, läsa om storartade historiska anekdoter eller fängslas av spännande mysterier så finns det alternativ för dig hos Adlibris. Och om du inte vet vad du vill ha är hemsidan väl anpassad för den som letar efter ny inspiration.

Passa på att ge dig själv en present

Att läsa stimulerar hjärnan, hjälper dig att utvecklas och ger dig nya upplevelser och perspektiv på tillvaron. Det är inte så svårt att hitta en stund varje dag för läsning, kanske när du tar det lugnt med en kopp te på kvällen. För dig som söker de absolut bästa priserna kan det vara värt att jämföra med någon annan stor bokhandel, till exempel Bokus som är näst störst i Sverige. Adlibris utbud är dock oöverträffat. Flest alternativ till bra priser hittar du härmed eller utan rabattkod. Så passa på att ge dig själv en fin, spännande eller tänkvärd present, eller ge en till någon annan som du bryr dig om!

rabattkoder till Adlibris