Betyg 3.8 av 30 röster

VidaXL rabattkod

Aktuella VidaXL rabattkoder under Juli 2024

Betyg 3.8 av 30 röster

VidaXL är stor onlinebutik med ett oöverträffat utbud av utemöbler, trädgårdsprodukter och verktyg. Med en rabattkod till denna onlinegigant kan du komma över det mesta en villaägare kan tänkas behöva till ett ovanligt bra pris. Från snygga rottingmöbler och spaljéer till tryckluftsaggregat och stolsöverdrag - allt under en och samma butik.

VidaXL är stor onlinebutik med ett oöverträffat utbud av utemöbler, trädgårdsprodukter och verktyg. Med en rabattkod till denna onlinegigant kan du komma över det mesta en villaägare kan tänkas behöva till ett ovanligt bra pris. Från snygga rottingmöbler och spaljéer till tryckluftsaggregat och stolsöverdrag - allt under en och samma butik.

Läs mer

Mer om VidaXL

VidaXL är billigt även utan rabattkoder

Om du inte skulle hitta en bra kampanjkod till VidaXL just när du behöver den, är butiken fortfarande väl värd ett besök. Det finns nämligen fler sätt att göra riktigt bra klipp där. Dels kan du göra en riktigt bra affär genom att buda på butikens många auktioner, dels erbjuder de regelbundet olika typer av reor och utförsäljningar. Med dagens deal och veckans deal kan du komma över allt från jordborrar till färgsprutor utan att behöva spräcka månadsbudgeten. Genom att prenumerera på butikens nyhetsbrev via e-post, behöver du inte ens besöka dem för att få reda på vilka erbjudanden som är aktuella.

VidaXL erbjuder en trygg och smidig handel

Att kunna handla med en bra kampanjkod hos VidaXL är att sänka redan låga priser, vilket bör vara varje villaägares och hemmasnickares dröm. Utöver sina attraktiva priser och många regelbundna kampanjer och reor, utmärker sig butiken med gratis frakt och många betalningsmetoder. Utöver ett enormt utbud och låga priser, vill butiken uppenbarligen locka kunder genom att erbjuda riktigt bra och smidiga köpevillkor. Dessutom är returfrakten alltid gratis om du returnerar din vara inom ångerfristen om 14 dagar eller på grund av fabrikationsfel. Kort sagt är köpupplevelsen billig, smidig och trygg för dig som kund. Butiken är väl värd ett besök, med eller utan rabattkoder.

Betalningsalternativ:

Förskottsbetalning via banköverföring, faktura, Visa, Mastercard, PayPal och Trustly

Leverans:

Frakten är gratis och uppges ta cirka 4 dagar inom Sverige

Retur:

Returen är gratis om du ångrar ditt köp inom 14 dagar eller när varan är behäftad med fel

Kundtjänst:

Du kan nå kundtjänsten via telefon: 08 403 099 31, e-post: service@vidaxl.se samt livechatt på hemsidan

Allt från solstolar till löpband

Utbudet hos VidaXL är ett av deras främsta dragplåster. Det har en förbluffande bredd och omfattar allt från stilrena trädgårdsmöbler till verktyg, hemmagym och partytält. Fågelburar, hyvlar och skattkistor i vintagestil går också att hitta. Kort sagt kan husägare och hemmafixare och professionella snickare hitta det mesta av vad de behöver hos VidaXL. En del av produkterna säljs till fasta, i regel mycket låga, priser medan du måste buda i en auktion på andra. Oavsett om du ska styla om lägenheten inför försäljning eller söker ny utrustning till hobbyverkstaden kommer du garanterat att hitta något som faller dig på läppen.

Fynda allt du behöver för hemmet

Likt andra onlinebutiker som exempelvis Soffadirekt sållar sig VidaXL till den där skaran butiker som verkligen understryker vilken revolution internethandeln inneburit. Genom att arbeta med stora volymer klarar butiken att hålla fantastiska priser på en förbluffande stor mängd varierade produkter. Genom att klicka här och få en bra rabattkod kan du dessutom göra dina inköp ännu billigare. Genom att ta del av våra fantastiska kampanjkoder kan du enkelt fynda allt du kan tänkas behöva för hemmet, oavsett om det gäller en lägenhet, villa eller ett fritidshus. Med gratis frakt och fri retur finns det ingen anledning att tveka - den här butiken är väl värd ett besök!

VidaXL har heminredning till låga priser online