Betyg 3.5 av 30 röster

Lyko rabattkod

Aktuella Lyko rabattkoder under Maj 2024

Betyg 3.5 av 30 röster

När du vill handla billiga parfymer, smink och hårvårdsprodukter så rekommenderas Lyko. De har bra priser och du kan utnyttja din rabattkod om det finns någon för tillfället. Du skriver in den innan du gör klart din beställning. Du kan endast använda en kod per köp. Allt detta hittar du på deras hemsida.

När du vill handla billiga parfymer, smink och hårvårdsprodukter så rekommenderas Lyko. De har bra priser och du kan utnyttja din rabattkod om det finns någon för tillfället. Du skriver in den innan du gör klart din beställning. Du kan endast använda en kod per köp. Allt detta hittar du på deras hemsida.

Läs mer

Mer om Lyko

Lyko har allt din kropp du behöver

När du loggar in på hemsidan och inte hittar någon kampanjkod för tillfället så finns det andra alternativ att handla billigt. De har ofta priser där du köper tre och betalar för två. Värvar du en vän så får du ett presentkort på 50 kronor för varje vän som du värvar. Som ny kund får du 100 kronor extra att handla för gratis. Går du med i Club Lyko så får du 10 poäng för varje krona som du handlar för och gör du ett köp över 1000 kronor så får du dubbla poäng. När du har 25 000 poäng så kommer en värdecheck att betalas ut till dig via sms eller e-post.

Här finner du fler Lyko rabattkoder

Lyko, den perfekta sidan

När du vill handla bra produkter som erfarna stylister och frisörer använder så finns bara ett ställe och det är Lyko. De är billiga och bra. När du loggar in så ska du kolla efter en kampanjkod så du inte missar något bra erbjudande. Leveransen tar högst 2-3 dagar och du kan välja snabbleverans om du vill ha ditt paket inom 24 timmar. Deras kundtjänst är bemannad 9-18 vardagar och du kan nå dem på chatt, telefon eller mejl. Följ deras Instagram och få inspiration på deras produkter och se vilka frisörer och stylister som använder sig av dessa varor.

Betalningsalternativ:

Paypal, kortbetalning, direktbetalning via internetbank och faktura eller delbetalning

Leverans:

Frakten är nio kronor och tar två till tre dagar, inom 24 timmar är det 49 kronor.

Retur:

Du har 14 dagars ångerrätt och varan eller varorna får inte ha bruten förpackning.

Kundtjänst:

Du når kundtjänstens chatt på helgfri vardag 9-18, och på telefon helgfri vardag 9-17 på 0281-714 90

Schampo, parfymer och smink

När du vill ha bra produkter till ett bra pris så ska du inte tveka att logga in på Lyko. Dessa används av många kändisar och många frisörer har dessa stylingprodukter och hårvårdsprodukter. Många märken finns att köpa 3 för 2 och det är fina märken så det är ett fynd. En del märken har 20 % rabatt och det går inte att missa. När detta kommer så skynda fynda. När du loggar in så kommer du till topplistan och kan se vad folk köper mest av och vilken trend de går efter. Även ekologiska produkter finns att köpa på sidan.

Fynda doftande produkter med rabattkod

När du vill ha ditt paket billigt så ska du kolla om det finns en rabattkod. Lyko brukar ha det, och det finner du här på deras hemsida. Det kan även finnas om du kollar runt på nätet där dom brukar ha olika koder. Ibland dyker det upp andra erbjudanden som exempel Glossybox som har fem fantastiska hudvårdsprodukter eller makeup i sin box som kommer som prenumeration eller så kan du ta månad för månad och avsluta när du själv vill. När man hittar ett bra erbjudanden som man tycker passar så ska man inte vänta för det är inom en viss tid det oftast gäller.