Betyg 3.6 av 17 röster

Hertz rabattkod

Aktuella Hertz rabattkoder under Juni 2024

Betyg 3.6 av 17 röster

Hos oss hittar du alltid de bästa erbjudandena. Nu finns Hertz rabattkod som gör att du får fantastiska priser när du ska hyra bil. Det finns bilar i alla storlekar att tillgå och det är enkelt att boka via hemsidan. Bilarna kan du boka antingen under längre eller kortare tid.

Hos oss hittar du alltid de bästa erbjudandena. Nu finns Hertz rabattkod som gör att du får fantastiska priser när du ska hyra bil. Det finns bilar i alla storlekar att tillgå och det är enkelt att boka via hemsidan. Bilarna kan du boka antingen under längre eller kortare tid.

Läs mer

Mer om Hertz

Hertz har det du söker efter!

Med din kampanjkod finns det möjlighet att spara upp till 20% av bilhyran. Det kommer kontinuerligt ut nya erbjudanden så det gäller bara att du har ögonen med dig för att kunna slå till i rätt ögonblick. Om du vill är det helt gratis att anmäla sig som bonuskund vilket går snabbt och är enkelt. Det finns då någonting som heter Hertz Gold Plus Rewards. Du samlar då poäng för varje hyra där 1 poäng ges för varje US dollar. När poängen är minst 800 kan du börja ta ut gratisdagar som blir olika många beroende på insamlade poäng. Dessa går att nyttja hos både på enskilda dagar och under perioder om så önskas. För elbilar har Herz har egna laddboxar du kan ladda med, tänk dock på att det också finns elbilsladdare för hemmet där du även får ett statligt avdrag på 50 %.

Hertz är en av världens största hyrbilsföretag

På Hertz får du snabb service och kan enkelt boka på egen hand. Det är enkelt att hämta din bil alla tider på dygnet. Antingen sker detta via manuell överlämning av personal eller via självhämtnings boxar där du knappar in dina uppgifter på några sekunder. Med en kampanjkod kan hyran dessutom bli ännu billigare. Kundservice har öppet vanliga kontorstider medan det på olika kontor ute i landet kan vara varierade öppettider. Vissa har till och med service dygnet runt där du direkt blir kopplad till en jourtelefon. Det är enkelt att komma i kontakt med företaget både via mail och per telefon.

Betalningsalternativ:

Som privatperson betalar du med kreditkort och som företag med kreditkort eller på faktura.

Leverans:

Du kan få bilen levererad till en kostnad eller välja att hämta den själv på kontor utan kostnad.

Retur:

Bilen lämnas tillbaka det datum som är avtalat enligt hyra.

Kundtjänst:

Är öppet vanliga kontorstider under måndag till fredag.

Allt från litet till stort

Det finns allt att välja på när det kommer till storlek. Behöver du en liten elbil för att snabbt kunna ta dig från en plats till en annan? Eller en kombi för att kunna storhandla över dagen? Kanske ska du på affärsresa och snabbt behöver kunna ta dig runt över helgen? Eller ska du flytta och behöver en lastbil för att kunna frakta saker? Det du behöver finns när du behöver det. Du behöver inte oroa dig. Antingen ringer du till ett lokalt kontor, kundservice eller bokar direkt via hemsidan. Glöm inte att använda dig av en bra rabattkod för att det ska bli så billigt som möjligt.

Få det bästa med bra rabattkod!

Hos Hertz finns det ett brett utbud och det är enkelt att hitta det du letar efter. Det finns allt från budget till lyx utbud att välja mellan. Har du dessutom en bra rabattkod så kommer priset att bli ännu lägre än det redan är. Om du inte hittar den rabatt du söker efter på den produkt du önskar hittar du här rabattkoder från andra liknande butiker. Det finns där utbud som kan vara värda att ta en titt på. Vad du än väljer så är det viktigt att du blir nöjd och glad med det du valt att hyra.