Betyg 4.1 av 14 röster

Nordicfeel rabattkod

Aktuella Nordicfeel rabattkoder under Juni 2024

Betyg 4.1 av 14 röster

Nordicfeel har riktigt bra priser, men du kan få det ännu billigare om du får tag i en rabattkod som ger rabatt på en del utvalda varor. Deras sida har blivit utvalda av Price Runner som årets e-handlare sjunde året i rad, det säger allt. Här handlar du prisvärda produkter.

Nordicfeel har riktigt bra priser, men du kan få det ännu billigare om du får tag i en rabattkod som ger rabatt på en del utvalda varor. Deras sida har blivit utvalda av Price Runner som årets e-handlare sjunde året i rad, det säger allt. Här handlar du prisvärda produkter.

Läs mer

Mer om Nordicfeel

Nordicfeel har det du behöver

När du besöker Nordicfeel så glöm inte att kolla innan du gör din beställning om de har någon kampanjkod. Det är inte alltid som det finns, men när du är inne på sidan så ser du en kategori som det står kampanjer på, där finns en massa erbjudanden. Ibland så får du en gåva när du köper ett visst märke och det säger man inte nej till. Det finns en kategori som heter Beauty Outlet och här hittar du grymma, nedsatta priser på varor som kommer att utgå ur deras sortiment. En del varor är så mycket sänkta som upp till 70%.

Nordicfeel har låga priser på skönhet online

Gör dina köp hos Nordicfeel

Denna sida har riktigt bra produkter och när du tittar runt på Nordicfeel så kommer du att märka att deras priser är förvånansvärt låga. Ibland så har de även en kampanjkod som du kan hitta och få det ännu billigare. Du kan följa på Instagram eller gilla på Facebook. Det är bra service när man vill ha tag i kundtjänst och man kan även chatta med dem från Iphone. När det kommer till leverans så kan man välja hur snabbt man vill ha varorna. Det finns vanlig leverans, snabbleverans och express, vill du ha dina varor snabbt så kan du välja bra alternativ.

Betalningsalternativ:

Klarna faktura, delbetalning, visa, internetbetalning, konto

Leverans:

Vanlig leverans gratis, snabbleverans 9 kr, expressleverans 29 kronor

Retur:

När man beställt så har man en ångerrätt på 14 dagar. Returen står köparen för.

Kundtjänst:

Du kan maila företaget på: info@nordicfeel.se eller chatta med oss via hemsidan

Hudvård och härliga parfymer

På Nordicfeel så finns det nog inget som saknas i sortimentet, de har det mesta. Deras parfymer och hårvård används av många stylister och frisörer och här kan du få varor till riktigt bra priser. När du beställer här så vet du att det är billiga och bra produkter som levereras snabbt. Det är höga krav på produkterna från detta företag så även om det är billigt så är det inte dålig kvalitet. Du hittar nästan alla kända märken och det finns till både dam och herr. Du kan klicka på inspiration och få tips på sminkningar och se vad andra kunder tycker om varorna de köpt.

Fynda härliga dofter billigt

När du shoppar hos Nordicfeel så håll ögonen öppna efter en rabattkod så kan du göra bra köp. Ibland har de inga koder men då kan du kanske hitta till ett liknande företag som exempel parfym.se och den koden finner du här. Här hittar du med fina priser och erbjudanden som har nedsatta priser och bra sortiment. De har snabb leverans, prisgarantier och över 700 000 nöjda kunder så på denna sidan kan du känna dig säker och hitta bra produkter för hy och hår. När du kommer till parfymer och makeup så kommer du hitta härliga dofter och snygga färger.