Betyg 4.5 av 17 röster

City Gross rabattkod

Aktuella City Gross rabattkoder under Februari 2024

Betyg 4.5 av 17 röster

Har du en stressig vardag med mycket att göra? Med en matkasse från CityGorss, som du kan få levererad till dörren med härliga recept och fräscha varor, sparar du tid. I City Gross matkasse får du råvaror till inspirerande maträtter med färdiga recept. Med en rabattkod får du första matkassen till ett riktigt bra pris när du registrerar dig.

Har du en stressig vardag med mycket att göra? Med en matkasse från CityGorss, som du kan få levererad till dörren med härliga recept och fräscha varor, sparar du tid. I City Gross matkasse får du råvaror till inspirerande maträtter med färdiga recept. Med en rabattkod får du första matkassen till ett riktigt bra pris när du registrerar dig.

Läs mer

Mer om City Gross

City Gross matkasse sparar pengar

Med City Gross Matkasse sparar både tid och pengar och får ta del av fräscha varor, recept. Det finns även färdiga veckomenyer. Varje vecka kommer nya generösa erbjudanden på livsmedel och du hittar även matkassar till förmånliga priser bland deras erbjudanden. CityGross har kampanjer där du kan ange en specifik kampanjkod som du hittar genom att klicka dig fram via länken om kampanjjakt. Titta gärna i våra kampanjblad på nätet eller anmäl dig till våra nyhetsbrev och få dem till din mejl. Det kommer ständigt nya kampanjer och erbjudanden så gå in och titta med jämna mellanrum så du inte missar något.

City Gross matkasse sätter kunden i centrum

City Gross sätter sina kunder i fokus, med bra erbjudanden, med kampanjkod och snabba hemleveranser där du får dina varor utanför dörren söndagar och måndagar. De kan även att packa din kasse, och så svänger du förbi butiken och hämtar den utan att behöva stå i kö. Nu finns City Gross även på Facebook där du hittar tips och idéer runt matlagningen, dukningen, City Gross matkasse och mycket mer. De lägger upp videoklipp som visar hur man tillagar vissa rätter, men även för att ge tips på nya recept och inspiration. Många av deras butiker finns även på Instagram, sök butiken på just din ort och inspireras av härligt färgglada bilder.

Betalningsalternativ:

Du kan välja att betala direkt på nätet med ditt betal- och kreditkort eller via faktura.

Leverans:

Leverans söndagar och måndagar mellan kl 17:00-22:00. Leveranspris 50 kr, expeditionsavgift på 95 kr vid order under 400 kr.

Retur:

Reklamera varor via deras kundtjänst så ersätter dem dig med värdet på varan.

Kundtjänst:

Kontakta deras kundtjänst på tel 0771-23 24 25 eller via mail, citygrossmatkasse@citygross.se

Bra priser på matvaror

På City Gross hittar du ett brett utbud av varor från olika håll i världen. De värnar om de svenska bönderna genom att ha så mycket svenskt kött det bara går i vårt sortiment. I deras butiker och matkassar hittar du även ekologiska matvaror och de satsar på grönsaker efter säsong. Det innebär att dem på våren har mycket primörer i diskarna medan det på hösten finns mer rotfrukter som lämpar sig för mustiga grytor och långkok. Inför storhelgerna sätter de ihop attraktiva erbjudanden som passar till den aktuella högtiden. Oavsett om du ska laga en vardagsmiddag, grilla en ljummen sommarkväll eller anrätta en trerätters middag, har de råvarorna du behöver.

Billigare middagar med våra rabattkoder

Vill du slippa trängas och köa i en matbutik kan du köpa dig lite fritid genom att beställa City Gross matkasse. Du slipper dessutom tänka på vad du ska göra till middag eftersom matkassen innehåller både recept och råvaror. Med en rabattkod blir priset på matkassen ännu lägre. Finns det ingen rabattkupong för just City Gross kan du handla i en liknande butik. Med en matkasse från City Gross behöver du aldrig oroa dig för att dina matlagningskunskaper ska vara tillräckliga, recepten är nämligen anpassade så att alla ska kunna laga mat efter dem. Om du vill variera recepten ytterligare hittar du inspiration på mat.se.