Betyg 4.3 av 20 röster

Stayhard rabattkod

Aktuella Stayhard rabattkoder under Maj 2024

Betyg 4.3 av 20 röster

Stayhard är en av Sveriges ledande nätbutiker för mode och accessoarer för män. Du hittar allt från underkläder och kostymer till träningskläder och skor hos denna marknadsledande internetbutik. Med en rabattkod kan du ta del av Stayhards stora sortiment till riktigt bra pris och därmed klä dig moderiktigt utan att behöva tömma kontot.

Stayhard är en av Sveriges ledande nätbutiker för mode och accessoarer för män. Du hittar allt från underkläder och kostymer till träningskläder och skor hos denna marknadsledande internetbutik. Med en rabattkod kan du ta del av Stayhards stora sortiment till riktigt bra pris och därmed klä dig moderiktigt utan att behöva tömma kontot.

Läs mer

Mer om Stayhard

Stayhard har regelbundna kampanjer och erbjudanden

Som de flesta framgångsrika internetbutiker har Stayhard kontinuerliga kampanjer och erbjudanden för att locka kunder. Även om det inte skulle finnas en kampanjkod för tillfället, finns det alltså många möjligheter att handla till rabatterade priser. Stayhards stora utbud medger att de ofta har reor på delar av sortimentet, för att kunna göra plats för nya artiklar. Butiken har dessutom en outlet-avdelning där du alltid hittar märkesvaror till extra låga priser. Därtill dyker det titt som tätt upp olika typer av erbjudanden om hur du kan skaffa dig extra rabatter. Exempelvis kan det vara att du får en viss rabatt om du följer butiken på Instagram eller liknande.

Stayhard ger dig lång bytesrätt

Om du överväger att använda en kampanjkod hos Stayhard vill du naturligtvis vara säker på att du gör ett tryggt köp. En viktig del av detta är vad butiken har för villkor gällande returer och byten. Stayhards ångerrätt följer lagens minimikrav på 14 dagar. Därutöver ger butiken dig hela 30 dagars bytesrätt. Undantag gäller för bad- och underkläder, varor i plomberade påsar och groomingprodukter. Returen betalas genom att du använder den retursedel som medföljer din leverans. Det är alltså kostnadsfritt för dig som kund. Att återköp och byten kan ske smidigt och utan att medföra extra utgifter för kunden skapar en stor trygghet och gör shoppingupplevelsen mycket trivsammare.

Betalningsalternativ:

Hos Stayhard kan du betala med kort, via faktura för en kostnad om 28 kronor, delbetalning och postförskott.

Leverans:

Leveranser utlovas att ta 1 - 3 vardagar. Frakten är alltid gratis, oavsett hur stor eller liten din order är.

Retur:

Returen är kostnadsfri för dig som kund, så länge du ångrar eller byter din vara inom angiven tid.

Kundtjänst:

Du kan nå Stayhards kundtjänst via email kundservice@stayhard.se eller telefon 020 - 55 45 00.

Ett fantastiskt utbud av herrmode

Stayhard har på ganska kort tid lyckats etablera sig som en av Sveriges givna destinationer för onlinehandel av herrkläder. Utbudet omfattar ett stort antal välkända varumärken och butikens fokus ligger på konkurrenskraftiga priser. Med tiden har sortimentet kommit att omfatta även skor och groomingprodukter. Hos Stayhard hittar du allt från under- och träningskläder till kostymer och skäggvårdsprodukter. Kort sagt det mesta en man kan tänkas behöva. Ett stort fokus för Stayhard är jeans, som har en helt egen kategori i nätbutiken. Alla de största och populäraste tillverkarna är representerade. Jeansavdelning är dessutom mycket bra uppbyggd och lättnavigerad, vilket gör det enkelt att hitta rätt snitt, passform och färg för just dig.

Shoppa smartare med rabattkoder

Att onlinebutiker titt som tätt erbjuder olika typer av rabattkoder tjänar alla på. Butiken får fler kunder och kunderna får billigare kläder. Nätbutiker som Boozt och Stayhard har nästan alltid något slags erbjudande på gång. En bra rabattkod hittar du här och glöm inte att hålla koll på Stayhards outlet-avdelning. Där hittar du alltid bra erbjudanden på märkeskläder. Genom att använda så många rabattkoder och kampanjerbjudanden som möjligt kan du fylla garderoben med kvalitetsplagg, utan att du behöver tömma kontot. Du shoppar smartare, helt enkelt. I det sammanhanget är det bra att hålla koll på fler än en butik. Om exempelvis Stayhards kampanjer inte omfattar det du behöver för stunden, finns det alltså fler butiker med fantastiska erbjudanden.