Betyg 3.1 av 127 röster

Apotea rabattkod

Aktuella Apotea rabattkoder under Juli 2024

Betyg 3.1 av 127 röster

Med en rabattkod har du möjligheten att köpa produkter för lägre priser, vilket många av oss såklart tycker om. Hos oss kan du hitta en mängd rabatter till olika butiker. Behöver du inhandla hudvårdsprodukter, receptfria mediciner eller något annat som du kan hitta hos ett apotek? Då har Apotea något att erbjuda till dig.

Med en rabattkod har du möjligheten att köpa produkter för lägre priser, vilket många av oss såklart tycker om. Hos oss kan du hitta en mängd rabatter till olika butiker. Behöver du inhandla hudvårdsprodukter, receptfria mediciner eller något annat som du kan hitta hos ett apotek? Då har Apotea något att erbjuda till dig.

Läs mer

Mer om Apotea

Apotea - erbjudanden och kampanjer

Hittar du ingen kampanjkod till Apotea hos oss för tillfället? Då kan du besöka deras hemsida för att hitta andra erbjudanden och kampanjer. De har för det mesta nedsatta priser på ett urval av produkter. Dessa hittar du direkt när du besöker deras förstasida. De har också många andra förmåner som gör att du kan handa billigt, såsom gratis frakt. Med andra ord kan du komma undan till ett bra pris även om du inte lyckas hitta en rabattkod till dem hos oss just nu. Ett tips är också att prenumerera på deras nyhetsbrev om du vill veta mer om rabatterna.

Apotea - leveranser, retur och frakt

Det är mycket som kan spela in när du väljer vilken sajt du vill handla dina produkter ifrån. Om du till exempel inte har en kampanjkod till Apotea erbjuder de många andra bra saker. Förutom fri frakt är leveranserna även snabba, vilket är extra bra när det rör sig om läkemedel som du vill kunna få hem snabbt. De har också ett väldigt brett sortiment och öppet köp i 14 dagar på allt i sortimentet förutom läkemedel. Det är både enkelt och går snabbt att returnera eller byta dina varor hos dem och kundtjänsten finns även tillgänglig som chatt, vilket gör att det går snabbt att kontakta dem.

Betalningsalternativ:

Avgiftsfri faktura, kort eller internetbank

Leverans:

Finns olika val, men i regel 1-2 dagar och gratis frakt

Retur:

Ångerrätt 14 dagar på allt förutom läkemedel

Kundtjänst:

Tele: 08-750 9220, e-post: info@apotea.se eller chatt

Läkemedel, livsmedel och skönhetsprodukter

De flesta av oss har någon gång besökt ett apotek och vet därför vilket brett sortiment som finns där. Hos Apotea hittar du över 12000 produkter inom kategorier som läkemedel, hälsokost, skönhetsprodukter och hudvård. Vare sig du är i behov av nytt vitamintillskott, skavsårsplåster eller en ny sminkprodukt kan du alltså hitta det hos dem. Eftersom det finns så många produkter inom varje kategori kan det också vara bra att veta att du alltid kan få hjälp och rådgivning av farmaceuter och egenvårdsrådgivare. Detta sker direkt via webben, vilket både är smidigt och praktiskt. Att handla hos Apotea är ett både tryggt och säkert kort.

Hitta dina rabattkoder idag

Hos oss hittar du en mängd olika rabattkoder till olika butiker. Om du inte skulle hitta en aktuell rabattkod till just Apotea idag kan du söka på andra butiker med liknande produktutbud för att se om vi erbjuder en rabatt till dem just nu. Sådana hittar du här. Exempel på butiker som du kan hitta hos oss är Apoteket hjärtat, Kronans apotek, Apoteket och Health Me för att nämna några. Börja med att surfa in på vår sajt och leta upp den typ av rabatt som just du är intresserad av genom att söka bland butiker och nyckelord på startsidan.