Betyg 3.9 av 40 röster

MQ rabattkod

Aktuella MQ rabattkoder under Juni 2024

Betyg 3.9 av 40 röster

MQ är butiken som samlar dina favoritmärken under ett och samma tak. Med varumärken som Filippa K, Björn Borg, Bondelid, Lyle & Scott och Stockh lm är det här platsen för den som vill handla märkeskläder med bra kvalitet. Just nu kan du fynda rabattkod online och få ännu bättre priser när du handlar i deras butik.

MQ är butiken som samlar dina favoritmärken under ett och samma tak. Med varumärken som Filippa K, Björn Borg, Bondelid, Lyle & Scott och Stockh lm är det här platsen för den som vill handla märkeskläder med bra kvalitet. Just nu kan du fynda rabattkod online och få ännu bättre priser när du handlar i deras butik.

Läs mer

Mer om MQ

MQ är platsen för modeälskare

Kampanjkod för att handla till superfina priser hos MQ finner du hos Jotex. Andra alternativ för dig som gillar att handla märkeskläder till rabatterade priser är att gå med i MQs medlemsklubb. Genom att bli medlem får man ta del av fina erbjudanden regelbundet antingen i form av erbjudanden eller i form av rabatt. Man kan även bli inbjuden till speciella medlemskvällar då man handlar till riktigt bra priser. Följ deras nyhetsbrev och sociala medier för mer information. Rea och outlet finner du på deras hemsida under fliken SALE. Ofta brukar det även finnas en avdelning i butiken med varor med nedsatt pris.

Handla på MQ med rabatt

Man hittar sin kampanjkod för att handla till superbra priser hos MQ genom att söka hos Jotex. Den här butiken har plaggen som får en att sticka ut i mängden. Det finns kläder för både fest och vardag. Om man beställer online kan varorna levereras inom några få arbetsdagar, cirka 2-3 dagar är vanligt. Om plaggen inte är vad man hade väntat sig när de kommer hem kan man skicka tillbaka utan att behöva betala extra. Det finns kundtjänst som man kan kontakta både via chatt, email och telefon. De har stort fokus på att alla kunder ska vara nöjda och ger bra service.

Betalningsalternativ:

Betala snabbt och enkelt med kredit och debetkort

Leverans:

Varorna levereras inom 2-3 dagar

Retur:

Rätt till 14 dagars retur

Kundtjänst:

Maila, ring eller skriv på sociala medier

Märkeskläder, accessoarer och skor

Hos MQ finns det ett brett sortiment av märkeskläder, accessoarer och skor. Allt är trendigt och modernt, samtidigt som man får riktigt bra kvalité. Det finns en avdelning för kvinnor och en avdelning för män. Det finns en avdelning med bara smycken och accessoarer från några av Sveriges mest populära trendskapare. För männen finns det slipsar och underkläder från bland annat Björn Borg. Allting hos MQ är utvalt för att passa den modemedvetna personer med god ekonomi. Det finns flera anledningar till att shoppa hos MQ, men en av de absolut viktigaste anledningarna är att man finner märkeskläder under ett och samma tak.

Handla till superbilliga priser

För att hämta din rabattkod till MQ och Boozt klicka här! Kolla om det finns några rabatter just nu i den butiken du vill handla i, eller surfa runt bland hundratals förmånliga rabatter och erbjudanden hos några av Sveriges mest kända butiker. Det finns alltid något som ska kunna passa för alla och det ska inte kosta för mycket att handla sina favoritkläder och accessoarer. Kan man få mer valuta för sina pengar så ska man alltid ta den möjligheten! Det är snabbt och enkelt att hämta hem rabattkoderna som man sedan kan använda högst en gång hos den valda butiken.