Betyg 3.7 av 38 röster

Skistart rabattkod

Aktuella Skistart rabattkoder under April 2024

Betyg 3.7 av 38 röster

Hos Skistart hittar nybörjaren såväl som den dedikerade motionären all utrustning som behövs för längd- och rullskidåkning. De förmånliga priserna blir ännu mer attraktiva med en rabattkod. I sortimentet, som är indelat i sommar- och vinterkategorier, finns inte bara olika typer av skidor utan även långfärdsskridskor, friluftsutrustning och frystorkad mat.

Hos Skistart hittar nybörjaren såväl som den dedikerade motionären all utrustning som behövs för längd- och rullskidåkning. De förmånliga priserna blir ännu mer attraktiva med en rabattkod. I sortimentet, som är indelat i sommar- och vinterkategorier, finns inte bara olika typer av skidor utan även långfärdsskridskor, friluftsutrustning och frystorkad mat.

Läs mer

Mer om Skistart

Skistart har erbjudanden varje vecka

Att leta upp en kampanjkod är ett smidigt sätt att spara ytterligare några kronor när det är dags att köpa den första, eller byta ut alternativt komplettera, den gamla skidutrustningen. Om det inte finns någon aktiv rabattkod just när du ska göra ditt inköp finns det ändå möjlighet att handla till lägre priser och göra fynd. Skistart har nämligen tre olika typer av kampanjer som löper under hela året; säsongens kampanjer, valla- och veckokampanjer. Är du nybörjare eller behöver få lite nya infallsvinklar angående träning och utrustning är det en god idé att följa Skistarts flitigt uppdaterade blogg. Här finns mängder med matnyttig information om det mesta som rör längdskidåkning, klättring och friluftsliv.

Skistart - familjeföretaget som delar med sig

Att bemöta sina kunder på ett professionellt och trevligt sätt samt att dela med sig av den kunskap som finns inom företaget är något som Skistart har tagit fasta på. Förutom en blogg och ett Instagram konto där det går att hitta i princip allt som rör skidåkning och ett aktivt friluftsliv, har företaget även en YouTube-kanal. Via korta filmklipp delar anställda med sig av mängder av matnyttig information rörande allt från att köpa skidor på nätet till vallatips inför Vasaloppet eller toppturen. Här finns även olika utrustningstest och demonstrationer av den utrustning som du, tack vare en kampanjkod, kan köpa till ett ännu bättre pris.

Betalningsalternativ:

Direktbetalning via bank, kortbetalning, Klarna Faktura, Klarna avbetalning eller kontant i butiken i Älvdalen.

Leverans:

2-5 dagar, fri frakt över 300 kronor. 24 timmars expressleverans är möjlig i vissa fall.

Retur:

Kontakta kundtjänst för att få rätt retursedel och förmånligt returpris.

Kundtjänst:

Telefon: 0251-131040, vardagar 08.00 - 16.00 (lunchstängt: 11.30-12.30) eller info@skistart.com

Skid- och friluftsutrustning

Oavsett om du besöker Skistarts webbutik eller den fysiska butiken i Älvdalen har du samma breda utbud att botanisera i. Fokus ligger på längd- och rullskidåkning men här finns även utrustning för de som är dedikerade klättrare, skridskoåkare eller helt enkelt bara älskar friluftsliv i allmänhet. Det spelar ingen roll om du behöver stighudar till en topptur, ett större tält till familjefjällvandringen eller ett tarp till ladda-om-batterierna-turen i skogen, här finns det du behöver. Personalen delar gärna med sig av tips och trix något som gör det ännu lättare att ta det där första trevande steget mot ett nytt intresse, för att inte säga passion för livet.

Billigare skidutrustning med rabattkod

Ny skidutrustning kan kännas som en mer eller mindre tung utgift men med en rabattkod går det att spara lite pengar genom de fördelaktiga priserna. Om du inte hittar någon kampanjkod för Skistart kan du alltid se vad Malmö Outdoor, eller någon annan liknande butik har att erbjuda. Passa på att handla på Skistarts säsongsrea eller ta för vana att gå in på deras hemsida för att se vilka veckoerbjudanden som finns tillgängliga. För den prismedvetne är det så gott som alltid möjligt att göra fynd. När du har gjort din beställning levereras den så fort det är möjligt till närmaste utlämningsställe.