Betyg 4.1 av 18 röster

The Body Shop rabattkod

Aktuella The Body Shop rabattkoder under Februari 2024

Betyg 4.1 av 18 röster

Sedan starten på 1970-talet har The Body Shop blivit en av världens främsta butikskedjor för skönhetsprodukter. Du kan köpa det mesta för att vårda ansikte, kropp och utseende från denna miljömedvetna butik. Med en rabattkod på The Body Shops sortiment kan du avnjuta skönhetsprodukter som är snälla mot dig, miljön och fattiga arbetares villkor, utan att det ruinerar dig.

Sedan starten på 1970-talet har The Body Shop blivit en av världens främsta butikskedjor för skönhetsprodukter. Du kan köpa det mesta för att vårda ansikte, kropp och utseende från denna miljömedvetna butik. Med en rabattkod på The Body Shops sortiment kan du avnjuta skönhetsprodukter som är snälla mot dig, miljön och fattiga arbetares villkor, utan att det ruinerar dig.

Läs mer

Mer om The Body Shop

The Body Shop

Även om det inte skulle finnas någon kampanjkod för The Body Shop när du ska shoppa, finns det naturligtvis andra sätt att komma över deras fantastiska produkter utan att betala fullt pris. För det första så har The Body Shops lager ett återkommande behov av utrensning, precis som alla andra verksamheter. Således håller de reor med jämna mellanrum. Genom att anmäla dig för butikens nyhetsbrev kan du vara säker på att få vetskap om dessa tidigt. En annan fördel med att registrera dig i detta sammanhang, är att du som har ett medlemskonto hos butiken får exklusiva erbjudanden. Som medlem i kundklubben kan du dessutom samla poäng på dina köp och sedan förvandla dessa till presentkort.

The Body Shop erbjuder kostnadsfria returer

Om du använt en kampanjkod hos The Body Shop kan det naturligtvis hända att du ångrar köpet. Som tur är så kan du som handlar på kedjans hemsida returnera dina varor kostnadsfritt. The Body Shops policy för återköp är att du som kund har 14 dagars ångerrätt på dina beställningar. Inom den tiden får du häva köpet och returnera varorna med full återbetalning. Returen sker genom att du skriver ut butikens lapp för svarspost och sedan fäster den väl på returpaketets utsida. Du kan också besöka en av kedjans fysiska butiker och returnera varan där, även om du köpt den online.

Betalningsalternativ:

The Body Shop erbjuder sina kunder att betala med kort och PayPal.

Leverans:

Leveranstiden anges till maximalt 7 arbetsdagar. Beställningar på mer än 300 kronor skickas utan fraktkostnad, annars är den 50 kronor.

Retur:

Du kan returnera din beställning kostnadsfritt inom 14 dagar, genom att skriva ut The Body Shops avi för svarspost.

Kundtjänst:

Du kan nå The Body Shop på telefon 0200 883 866, via ett e-formulär eller en livechatt på deras hemsida.

Skönhetsprodukter som gör världen lite bättre

Sedan starten på 1970-talet har The Body Shop utmärkt sig genom sitt stora sociala engagemang. Framförallt har deras stora miljöpatos varit välkänt, men de är även engagerade i frågor som rör exempelvis arbetares villkor och rättigheter i u-länder. Genom att handla hos The Body Shop kan du vara säker på att dina skönhetsprodukter är etiskt framställda. Du hittar allt för kropp och knopp hos The Body Shop, oavsett om du söker en lotion, scrub eller badborste. Bland butikens klassiker hittar du lenande oljor och krämer tillverkade på Tea Tree Oil. Eller varför inte göra som tusentals andra kunder och skämma bort dig med ett av butikens berömda Body Butters?

Fynda skönhetsprodukter

Även om The Body Shop lägger mycket möda på att endast sälja etiskt försvarbara produkter, gör de inte avkall på kvaliteten. Deras varor håller mycket hög standard vilket ofta återspeglas av prisnivån. Om du inte vill tömma kontot när du köper dina hudvårdsprodukter kan det vara en bra idé att använda en rabattkod. Skulle det inte finnas en sådan kan du istället vända dig till en liknande butiksom har aktuella rabattkoder. Eleven är ett av många bra exempel på en onlinebutik med ett fantastiskt utbud på lyxiga skönhetsprodukter. Via oss kan du hitta bra erbjudanden och rabatter på mängder av olika nätbutiker.

The Body Shop rabatter och erbjudanden