Betyg 4.0 av 21 röster

Önskefoto rabattkod

Aktuella Önskefoto rabattkoder under Juni 2024

Betyg 4.0 av 21 röster

När du besöker Önskefoto så kommer du att hitta en massa snygga och roliga saker som du kan göra med dina foton. För att fynda så ska du se dig om efter en rabattkod så kan du få bra erbjudanden och kanske fri frakt eller paketpris. Här finns det mycket snygga och roliga produkter.

När du besöker Önskefoto så kommer du att hitta en massa snygga och roliga saker som du kan göra med dina foton. För att fynda så ska du se dig om efter en rabattkod så kan du få bra erbjudanden och kanske fri frakt eller paketpris. Här finns det mycket snygga och roliga produkter.

Läs mer

Mer om Önskefoto

Önskefoto har stort sortiment

Önskefoto har ofta kampanjkoder i form av exempelvis nedsatta priser eller fri frakt. Om du anmäler dig till nyhetsbrev så får du 50 kronor avdrag på din nästa beställning. Ibland så finns det kanske inte det du söker på kampanj, men chansen att det kommer snart är stor. Det finns inga direkta säsongserbjudanden, men priserna är låga. När du hittar något som har kampanj du vill beställa så glöm inte att fylla i koden innan du skickar beställningen. Det kan vara kampanjer på exempel fotoböcker, väggdekorationer eller rabatt på framkallning av bilder. Det finns alltid någonting att hitta om du vill med din kampanjkod.

Hos Önskefoto blir du bra bemött

Önskefoto har bra kundtjänst och de är lätta att få tag i. Du kan få tag i dem på dagar och kvällar under vardagarna och de är snabba på att svara på dina frågor. De är utbildade och kan sin sak. När du vill shoppa här så glöm inte att titta om de har någon kampanjkod som du kan utnyttja och som passar ditt köp. Du kan följa oss på Instagram och gilla oss på Facebook. Här kan du även se vad andra köpt och få idéer till vad du själv vill ha i ditt hem. Vi finns även på Twitter.

Betalningsalternativ

Visa, MasterCard, PayPal, Klarna och American Express

Leverans

Leveransen och frakten varierar beroende på din beställning

Retur

När en beställning är gjord så går den inte att ändras,men om varan är trasig så ersätts den

Kundtjänst

När du vill nå oss så kan du ringa 0456-14000, chatta eller maila oss på hemsidan

Vackra ting av dina foton

När du kommer till Önskefotos sida så kommer du att häpna över vad mycket man kan göra med ett fotografi. Här finns allt från kalender, muggar och väggdekorationer. När det är dags för studenten så är det hit du ska vända dig. Önskefoto har jobbar med studentplakat i över 20 år. Du skickar in kortet och plakatet fixas här. Det finns även inbjudningskort, banderoller och nallar. Här kan du även beställa vackra canvastavlor i olika storlekar med vackra motiv som du själv väljer ut. En uppskattad present är en fotobok som du lätt kan beställa från din dator, surfplatta eller mobil med kort som kommer att uppskattas.

Beställ fina foton i canvas eller som kalender med rabattkod

Om du har en rabattkod så ange den i rutan för koden när du ska göra en beställning på Önskefoto. Om den är kopplad till en viss vara så är det den som gäller och inte på något annat. Om du får problem med din rabatt så kontakta kundtjänst så hjälper de dig om inte koden utgått. Ibland så hittar man inte det man söker på vissa sidor, men då kan man kolla runt och du kan hitta fina erbjudanden. Välkommen att titta in på Photobox som har liknande produkter och stort sortiment. Fina erbjudanden finner du här och kan shoppa loss.