Om Kampanjjakt.se

Kampanjjakt.se är Sveriges främsta rabattsida med tusentals rabattkoder, kampanjer och erbjudanden till Sveriges största nätbutiker. Varje månad hjälper Kampanjjakt.se hundratusentals medlemmar och besökare att ta del av de bästa och mest aktuella rabatterna på marknaden. Här får du tillgång till över tusentals märken samlade i över 600 olika onlinebutiker. Kampanjjakt.se startades 2009 och har snabbt vuxit till en ledande aktör på den svenska marknaden för rabattsidor. Vår vision är att våra medlemmar ska spara så mycket som möjligt när de shoppar online.

Vår räckvidd

Kampanjjakt.se har Sveriges största och mest effektiva maildatabas inom rabattbranschen. Varje månad passerar över hundratusentals besökare våra olika sajter och med en Facebook-grupp på över tio tusen fans når vi även potentiella kunder via sociala medier.

Våra samarbetspartners

Vi arbetar ständigt med att utöka vårt nätverk av affiliatepartners och samarbetar i dag med över 700 nätbutiker runt om i Sverige och Europa. Detta har gjort Kampanjjakt till en kraftfull plattform för att driva försäljning och attrahera nya kunder till våra partners. Tack vare vår väldigt stora räckvidd når vi ut till hundratusentals köpvilliga kunder och levererar försäljning från såväl nya som gamla kunder till våra partners.