Betyg 4.0 av 21 röster

TT-line rabattkod

Aktuella TT-line rabattkoder under Mars 2024

Betyg 4.0 av 21 röster

Med TT-Line tar du dig från Trelleborg över till antingen Travemünde eller Rostock i Tyskland eller till Świnoujście i Polen. Med hjälp av en rabattkod från Kampanjjakt kommer du över till kontinenten till lågpris. En bra start på en Europaresa eller en shoppingresa på andra sidan Östersjön börjar med ett besök hos oss.

Med TT-Line tar du dig från Trelleborg över till antingen Travemünde eller Rostock i Tyskland eller till Świnoujście i Polen. Med hjälp av en rabattkod från Kampanjjakt kommer du över till kontinenten till lågpris. En bra start på en Europaresa eller en shoppingresa på andra sidan Östersjön börjar med ett besök hos oss.

Läs mer

Mer om TT-line

TT-Line för högkomfort

TT-Line erbjuder ett miljövänligt färjealternativ från en av Sveriges viktigaste hamnar. Med hjälp av en kampanjkod från Kampanjjakt kan man spara pengar på sin resa över till Tyskland eller Polen. När man kommer i land på andra sidan Östersjön är man utvilad och redo för sin fortsatta resa till exempel på Autobahn som ligger i anslutning till Travemünde och Rostock. Vilka typer av rabatter som för tillfället erbjuds varierar bland annat beroende på säsong och det finns alltså ofta en möjlighet att spara en hacka till sin reskassa genom ett besök hos Kampanjjakt. Det är en bra ide att starta sin resa hos oss.

rabattkoder till TT-line

TT-Line för shopping

TT-Line erbjuder även förmånliga priser på speciella shoppingresor och speciellt framtagna hotellpaket. Med hjälp av en kampanjkod kan man få ner priset ytterligare och få mer pengar över till sin shopping. Priserna varierar även beroende på vilken tid du är beredd att åka. Om du är beredd att åka på natten så kan du få ner priset rejält. Beroende på säsong så kan man spara en hel del pengar så det kan vara värt att se över olika datum för sitt resande. Det finns ingen anledning att betala mer än vad man behöver. Att resa är ju roligt året runt.

Betalningsalternativ:

Du betalar enkelt genom ditt kort eller direkt banköverföring.

Leverans:

Resehandlingar finns på "Mina sidor" online

Retur:

Avbokning kan ske närsomhelst innan avfärd, i vissa fall mot avgift. Se villkoren för respektive biljett-form

Kundtjänst:

Kontaktas enklast via kontaktformulär online

Billiga färjor och hotell

TT-Line erbjuder även förmånliga hotellpaket och vilka priser som för tillfället gäller hittar man på deras webbsida. Det går att spara en hel del pengar på sitt resande med hjälp av Kampanjjakts rabattkoder och TT-Lines egna erbjudanden. När man besöker TT-Lines webbsida får man en möjlighet att välja mellan flera olika sorters biljetter; Smart-biljett, Flex-biljett och studentpriser bland annat. När du hittat ett kampanjerbjudande som passar dig betalar enkelt via TT-Lines webbsida och anger den rabattkod du valt när du gör ditt köp på sidan. Ett smidigt sätt att ta sig över till kontinenten börjar med ett besök hos Kampanjjakt.

Andra alternativ för smarta resenärer

Kampanjjakt samlar rabattkoder från flera färjebolag och researrangörer. Skulle det för tillfället inte finnas någon rabattkod hos TT-Line så kan du se vilka rabatter som gäller hos till exempel Scandlines som också bedriver färjetrafik och knyter samman Sverige med kontinenten och övriga Europa. Vilka olika typer av rese- och färjebolag vi samarbetar med hittar du här. Kampanjjakt har som mission att vara det självklara valet för rabatterade priser oavsett vilken typ av shopping man gör. Oavsett vad du ska köpa så är det en god ide att besöka oss först. Varför ska man betala mer än vad man behöver när man handlar? Smart shopping börjar hos Kampanjjakt.