Betyg 4.4 av 25 röster

Animail rabattkod

Aktuella Animail rabattkoder under Maj 2024

Betyg 4.4 av 25 röster

Hos Animail hittar du allt du kan önska till dina fyrfota vänner. Att handla online ger dig möjligheten att i lugn och ro jämföra utbudet och försäkra dig om att du får den bästa kvaliteten till det bästa priset. Använder du dessutom en rabattkod kan du spara pengar till annat.

Hos Animail hittar du allt du kan önska till dina fyrfota vänner. Att handla online ger dig möjligheten att i lugn och ro jämföra utbudet och försäkra dig om att du får den bästa kvaliteten till det bästa priset. Använder du dessutom en rabattkod kan du spara pengar till annat.

Läs mer

Mer om Animail

Animail - allt för djuren

Hos Animail är det inte bara rabattkoder som kan spara dig pengar. De har ofta kampanjer där de erbjuder specifika varor till nedsatt pris som exempelvis ett specifikt märke av hund- eller kattmat. Som många onlinebutiker har de också kampanjer som skiftar över tid. När du använder en kampanjkod kan du till exempel få rabatt på veterinärfoder, leksaker eller annat användbart. Det kan vara en bra idé att titta in både före och efter en högtid så som julen eller påsk. Då kan du hitta helgrelaterade produkter och efter högtiden kan vissa av dessa varor reas ut till mycket förmånligt pris.

Så fungerar Animail

Om du beställer varor för över 1000 kronor bjuder Animail på frakten. Den som behöver sina varor snabbt kan välja expresshantering varvid du får dina varor skickas inom 24 timmar efter beställningen är gjord. Detta gäller dock inte på helgdagar. För den som har det svårt att ta sig till postkontoret finns möjligheten att få ditt paket levererat till dörren. Leveransen är utan kvittens så du behöver inte vara hemma för att ta emot paketet. Du får 30 dagars ångerrätt på din beställning, detta gäller även om du har öppnat ditt paket men inte om du har öppnat varorna. Om du stöter på problem med din beställning, din kampanjkod eller annat kan du alltid kontakta kundservice.

Betalningsalternativ:

Du kan betala med MasterCard och Visa. Alternativen faktura och avbetalning via Svea Ekonomi finns också.

Leverans:

Du har vanligtvis dina varor inom 1-3 arbetsdagar.

Retur:

Du får alltid 30 dagars öppet köp.

Kundtjänst:

Kundtjänst når du via kundservice@animail.com eller på telefon 0771-264624. Mån-Tors 09:00-12:00, 15:00-17:00. Fredagar 09:00-12:00.

Rabattkod till Animail

Ett imponerande utbud

En stor fördel med en onlinebutik är att utbudet ofta är mycket större än hos en fysisk butik. Så är också fallet hos Animail. Du kan välja mellan flera olika sorters märken av foder till katt, hund, smådjur, fågel, reptiler och fisk. Den som vill pigga upp sitt husdjur med en ny leksak, uppgradering av akvariet eller genom ett härlig bad kommer att upptäcka att det finns mängder av produkter att välja mellan. Många produkter finns dessutom i flera olika färger så att du till exempel kan matcha den nya kattlådan eller hundbädden med rummet du vill placera den i.

Shoppa allt du behöver till dina husdjur hos Animail och använd en rabattkod för att spara pengar till annat. Hittar du ingen aktiv kod? Prova att ta en titt hos liknande butiker så som Zooplus. Andra liknande butiker finner du här. Genom att handla online får du fler produkter att välja mellan, kan göra dina inköp närhelst du har tid och det blir ofta billigare än att handla i fysiska butiker. Glöm inte att också hålla utkik efter kampanjer, reor och utförsäljningar. Sådana dyker ofta upp kring helger så som jul och påsk samt direkt efter en större helg. Då har du chansen att spara ännu mer pengar som du kan lägga på annat.