Betyg 4.0 av 18 röster

Lensway rabattkod

Aktuella Lensway rabattkoder under Juli 2024

Betyg 4.0 av 18 röster

Hos Lensway hittar du allt du behöver när det kommer till linser, glasögon och solglasögon. Du beställer enkelt dina produkter på nätet och får dem smidigt levererade hem på posten. Med en rabattkod blir de redan förmånliga priserna ännu lägre och du får pengar över att spendera på andra saker.

Hos Lensway hittar du allt du behöver när det kommer till linser, glasögon och solglasögon. Du beställer enkelt dina produkter på nätet och får dem smidigt levererade hem på posten. Med en rabattkod blir de redan förmånliga priserna ännu lägre och du får pengar över att spendera på andra saker.

Läs mer

Mer om Lensway

Lensway ger dig valmöjligheter

Genom att leta upp och använda dig av en kampanjkod kan du spara ytterligare när det är dags för nya linser eller glasögon. Finns det ingen rabattkod tillgänglig har företaget löpande erbjudanden på olika produkter. Dessa erbjudanden och olika tävlingar presenteras på Lensways instagram konto som är värt att följa. Har du funderingar om hur det till exempel fungerar att bära linser i olika sammanhang, står inför valet progressiva linser eller progressiva glasögon eller bara vill hålla dig uppdaterad om de senaste glasögon trenderna, är Lensway Magazine säkerligen av intresse. Här hittar du matnyttig information om glasögon och även en del annat. Länk till e-tidningen finns på Lensways hemsida.

Lensway gör ditt liv enklare

När du väljer att handla på Lensway kan du vara säker på att du handlar till bra priser och att dina varor skickas så fort som möjligt, oftast inom 24 timmar. Din beställning levereras smidigt hem eller till närmaste utlämningsställe. De redan förmånliga priserna kan bli ytterligare lite bättre med hjälp av en kampanjkod eller något av de erbjudanden som presenteras på Lensways instagram konto. Här kan du även hitta inspiration och uppdatera dig på de senaste trenderna gällande glasögon och solglasögon. Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med din beställning eller beställt fel, hjälper Lensways prisbelönta kundtjänst dig.

Betalningsalternativ:

Kortbetalning, direktbetalning, fakturabetalning via Klarna Faktura, delbetalning och Klarna Konto.

Leverans:

Linser och solglasögon skickas oftast inom 24 timmar. Glasögon har en leveranstid på 1-3 veckor. Fraktpris på samtliga: 49 kr.

Retur:

Kontakta kundtjänst för att få hjälp och instruktioner vid retur.

Kundtjänst:

Telefon: 020-232020, mån - tor: 08.00-20.00, fre: 08:00-18:00, helger: 10.00-14.00. Mejlformulär via hemsidan.

Stort sortiment av linser och glasögon

Letar du efter de senaste när det kommer till linser och glasögon samtidigt som du vill ha det till bästa möjliga pris är Lensway en bra sajt att använda sig av. Här hittar du inte bara linser och glasögon utan även solglasögon som är oslipade eller slipade efter din synstyrka. I det breda utbudet finns det glasögon för barn såväl som dam och herr från en mängd olika tillverkare. Linsbäraren behöver inte heller bli besviken för här finns ett stort sortiment av linser, vanliga så väl som progressiva och toriska. Det finns även alternativ som färgade linser och effektlinser för den som tillfälligt vill byta ögonfärg eller fixa halloween- eller maskeradlooken fullt ut.

Billiga glasögon och linser

Det finns ingen anledning att betala mer än man måste för linser och glasögon. Hos Lensway hittar du produkter till bra priser och kan även ta del av erbjudanden som kommer löpande under året. Om det inte finns någon aktiv rabattkod kan du gå in på Lenson och söka efter artiklarna som du behöver. Se till att du har ett giltigt recept på glasögon eller linser så att inget blir fel när du gör din beställning. Skulle ingen av de ovan nämnda butikerna har det du söker kan du vända dig till en alternativ butik och en sådan finner du här. Beställ dina linser och glasögon och få dem levererade hem idag.