Betyg 4.0 av 18 röster

Lufthansa rabattkod

Aktuella Lufthansa rabattkoder under Juli 2024

Betyg 4.0 av 18 röster

Som ett av de världsledande företagen med hela 70 miljoner passagerare varje år är Lufthansa riktigt stort. De ligger i topp med sina 410 resmål i mer än 100 spännande länder. Med rätt rabattkod kan du på de redan billiga priserna får ner kostnaden ytterligare. Oavsett hur ofta du reser finns det stora pengar att spara.

Som ett av de världsledande företagen med hela 70 miljoner passagerare varje år är Lufthansa riktigt stort. De ligger i topp med sina 410 resmål i mer än 100 spännande länder. Med rätt rabattkod kan du på de redan billiga priserna får ner kostnaden ytterligare. Oavsett hur ofta du reser finns det stora pengar att spara.

Läs mer

Mer om Lufthansa

Kvalitets resor med Lufthansa

Vill du som många andra kunna resa oftare. Med vår kampanjkod får du pengar över till att resa mer. Lufthansa har massor med bra erbjudanden som sänker ditt pris. Dessutom är det möjligt att få ytterligare rabatt på det redan låga priset med hjälp av flygbolagets egna voucher som du hittar här. Ett par gånger om året är det utförsäljning på biljetter via hemsidan. Om du registrerar dig via deras sida får du många bra klipp skickade till din mailadress och information innan alla andra. Du kan nu både billigt och smidigt resa både inom Europa eller långt bort som till exempel USA och Asien.

Lufthansa inspirations resor för alla

Som tidigare nämnt är det direkt utförsäljning av resor ett par gånger om året direkt via Lufthansa hemsida. Det är då speciellt utvalda destinationer som går att göra ett klipp på. Vanligt brukar vara resmål inom Europa som till exempel Rom, Barcelona, London eller Amsterdam. Välj den stad som passar dig bäst och få ytterligare sänkt pris med hjälp av en förmånlig kampanjkod. Oavsett om du söker ett pulserande stadsliv, avkopplande solsemester eller spa resa med väninnorna så finns det du söker. Det är enkelt att ta kontakt med kundservice om du vill ha råd om din resa. Med hjälp av kunnig personal kommer du få rätt guidning i djungeln.

Betalningsalternativ:

Du kan själv välja betalningsmetod faktura, klara, avbetalning eller direktbetalning.

Leverans:

Du kan få dina biljetter hem inom 2-3 dagar för 29kr eller efter 5 arbetsdagar med fri frakt.

Retur:

Med oss har du alltid fri retur som standardpolicy.

Kundtjänst:

Kontakta oss på +46 770 111 måndag till fredag 07.00-20.00 och lördagar 08.00-14.00.

Allt från service till lyxiga klockor

Under din flygresa är det viktigt att du som kund känner dig sedd, hörd och väl omhändertagen. När du behöver hjälp med någonting är det bara att tillkalla en av våra service inställda flygvärdinnor. Det finns också alltid god mat, dryck och snacks att tillgå. Under din flygresa får du också chansen att beställa lyxiga märkesklockor, smycken, parfymer samt godis och alkohol. Det är perfekt att passa på då det är mycket lägre pris att handla via tax free än hemma. Du kan faktiskt spara en ganska rejäl slant. Frun kommer bli lycklig över att få en ny Gucci-parfym och ungarna kommer flyga på godispåsen när du kommer hem med fina presenter.

Kvalitet till rabatterat pris

Lufthansa är som sagt ett av de pålitligaste företagen inom resevärlden och har ett gigantiskt utbud att välja mellan. Skulle det vara så att biljetterna till ditt önskade resmål är slut finner du här även rabattkod till Bravofly. Det är en annan aktör på marknaden som har liknande utbud att välja mellan. Det ska vara underbart, avkopplande och spännande att vara ute och resa. Det är därför av stor vikt att välja rätt leverantör av dina biljetter. Det är viktigt med service och att tas om hand på riktigt. Om du bara reser en gång i livet är det ännu viktigare att få en minnesvärd resa vilket du garanterat kommer att få.

Billiga flyg med Lufthansa