Betyg 3.9 av 29 röster

Bokus rabattkod

Aktuella Bokus rabattkoder under Maj 2024

Betyg 3.9 av 29 röster

Bokus är en av Sveriges ledande bokhandlar på nätet. Här kan du hitta ett brett sortiment av böcker, från romaner och självbiografier till fackböcker och studentlitteratur, på svenska, engelska och flera andra språk. Med en rabattkod har du dessutom möjligheten att handla de böcker du vill ha till ett ännu lägre pris.

Bokus är en av Sveriges ledande bokhandlar på nätet. Här kan du hitta ett brett sortiment av böcker, från romaner och självbiografier till fackböcker och studentlitteratur, på svenska, engelska och flera andra språk. Med en rabattkod har du dessutom möjligheten att handla de böcker du vill ha till ett ännu lägre pris.

Läs mer

Mer om Bokus

Handla billigt hos Bokus

Om du tillhör dem som älskar ljudet av en obruten bokrygg och doften av en nytryckt bok ska du absolut utnyttja de förmånliga priser och rabatter som Bokus erbjuder. Självklart ingår även e-böcker och ljudböcker i utbudet. En kampanjkod gör att du kan köpa dina böcker till ännu förmånligare priser. Bokhandeln har löpande kampanjer med prissänkta böcker inom varierade områden och de erbjuder även studentrabatt för dem som studerar och har Mecenatkort. Precis som en fysisk bokhandel har även den här onlinebokhandeln bokrea en gång om året och då finns det möjlighet att fynda nysläppta böcker. Det finns även möjlighet att prenumerera på nyhetsbrev och få boktips och uppdateringar från den litterära världen.

Beställ enkelt från Bokus

En bokhandel på nätet är perfekt för alla, oavsett om man bor i storstan eller på landsbygden. Böckerna du beställer levereras snabbt direkt hem i den brevlåda, eller till närmaste utlämningsställe om paketet är för stort för att gå ner i brevlådan. Bokus hemsida är mycket användarvänlig och lättnavigerad. Tydliga menyer gör det enkelt att hitta det man letar efter. Med hjälp av sökfunktionen går det snabbt att filtrera fram böcker utifrån förlag, författare, titel och ISBN-nummer. Med en kampanjkod blir de redan låga priserna på böcker ännu lägre. Om det dyker upp frågor finns det en omfattande "Frågor och svar" att ta hjälp av. Räcker inte det går det att kontakta den hjälpsamma kundtjänsten via mejl och telefon.

Betalningsalternativ:

Kontokort, faktura via Arvato, delbetalning via konto, presentkort

Leverans:

1-2 vardagar för 25 kr, fri frakt om beställningen överskrider 99 kronor (annars 10 kr) 3 dagars leveranstid.

Retur:

Köparen står för kostnaden för returfrakten. Ångerrätten gäller ej vid bruten förpackning av en bild- eller ljudupptagning, t.ex. ljudbok.

Kundtjänst:

Kundtjänst är tillgänglig alla vardagar 08.00 - 20.00 på telefon: 010-741 98 00, eller e-post: kundservice@bokus.com

Utvidga din värld med billiga böcker

Ända sedan Johannes Gutenberg uppfann boktryckarkonsten, med lösa utbytbara typer, och böcker blev tillgängliga för gemene man har berättarkonsten fascinerat och fångat människor. Få saker är så avkopplande som att slå sig ner på en lugn plats med en bok, och kanske en kopp kaffe eller te, och via texten dras in i en annan värld. I Bokus utbud finns det något som passar alla, oavsett om man är ute efter barnböcker, fackböcker, kurslitteratur eller den senast utgivna skönlitteraturen. Tekniken har utvecklats mycket sedan Gutenbergs tid och i dag finns det även ett stort utbud av ljudböcker och e-böcker. Självklart ingår även dessa i Bokus breda sortiment.

Handla böcker billigare med rabattkod

När du vill fylla på ditt analoga eller digitala bibliotek är det smart att använda sig av en rabattkod som ger dig ett ännu lägre pris. Om det visar sig att det inte finns någon rabatt tillgänglig för just Bokus är det fullt möjligt att handla från en annan liknande butik. Om du vill varva ditt bokläsande med bra musik eller se vilka av dina favoritböcker som har blivit dramatiserade till film eller tv-serie kan ett besök på Cdon vara ett bra val. Hitta dina favoritböcker till låga priser och få mer pengar över för att köpa fler litterära verk.