Betyg 4.1 av 12 röster

Åhlens rabattkod

Aktuella Åhlens rabattkoder under Maj 2024

Betyg 4.1 av 12 röster

Åhlens är familjeföretaget som startade i lilla Insjön i Dalarna för att sedan expandera och bli ett av de starkaste varumärkena i Sverige. Idag finns det ett 70-tal varuhus utspritt över hela Sverige. Här kan du handla det mesta inom hem och inredning, till kläder och skönhetsprodukter ofta med rabattkod.

Åhlens är familjeföretaget som startade i lilla Insjön i Dalarna för att sedan expandera och bli ett av de starkaste varumärkena i Sverige. Idag finns det ett 70-tal varuhus utspritt över hela Sverige. Här kan du handla det mesta inom hem och inredning, till kläder och skönhetsprodukter ofta med rabattkod.

Läs mer

Mer om Åhlens

Handla hos Åhlens

Hittar man ingen aktuell kampanjkod men ändå vill handla till nedsatta priser kan man kolla under fliken ”rea” på deras hemsida. Där rear de ut produkter ut till riktiga fyndpriser året om. Det lönar sig också att vänta till sommarrea och mellandagsrea om man vill shoppa billigt. Åhlens har även en bonusklubb där man kan gå med och samla poäng redan på sitt första köp. Varje krona man handlar för ger en poäng, och ju mer poäng man får desto fler personliga erbjudanden får man. Som medlem får man också ta del av aktuella kampanjer och unika erbjudanden först av alla.

 

Åhlens digitala utveckling

Eftersom Åhlens i grund och botten är ett varuhus med flera fysiska butiker runt om i landet har de fått anpassa sig efter den digitala utvecklingen. Och detta har de lyckats riktigt bra med. De erbjuder fri frakt och leverans av produkterna man köpt på nätet direkt till ens närmaste varuhus där man kan hämta ut det. Vill man lämna tillbaka en vara man köpt online kan man också enkelt lämna in den på närmaste varuhus. Har man sett ut en produkt i varuhuset kan man alltså vänta tills man hittar en kampanjkod för att sedan köpa varan online och hämta ut den i affären.

Betalningsalternativ:

Direktbetalning, kortbetalning, presentkort, kontant eller faktura

Leverans:

1-5 dagar beroende på val av leveranssätt

Retur:

Retur lämnas i varuhus eller via post inom 30 dagar

Kundtjänst:

mail: kundservice@ahlens.se telefon: 020-49 91 10

Inredning, kläder och skönhetsprodukter

Åhléns har ett enormt stort utbud med något för alla. Oavsett om man är på jakt efter nya kläder eller ny inredning till hemmet kan man hitta det här. Åhlens jobbar mycket med att lyssna efter vad deras kunder vill ha och anpassar sig därefter. Få varuhus har ett så stort utbud av produkter som Åhlens har och tanken är att man ska kunna hitta allt man behöver under ett och samma tak, oavsett om det är till en fest eller allt man behöver inför en lyckad dejt. För att man ska kunna handla med gott samvete arbetar de hårt med att främja en hållbar utveckling. Mycket av materialet kommer från återvinning eller av råvaror som odlats ekologiskt.

Handla damkläder med rabattkod

Det stora utbudet av olika produkter gör att man nästan alltid hittar det man söker efter hos Åhlens. Om man är på jakt efter till exempel snygga damkläder av lite finare märken så finns de ofta att få tag på här. Och skulle man inte hitta det man söker finns det liknande företag som till exempel Zalando som man kan spana in. De har ett liknande utbud med kläder, accessoarer, skor och mycket annat. Zalandos sida hittar du här. De har också kläder från flera olika märken och designers, och har man en rabattkod kan man fynda rejält bland sina favoritmärken.