Betyg 3.9 av 23 röster

Hemtex rabattkod

Aktuella Hemtex rabattkoder under Maj 2024

Betyg 3.9 av 23 röster

Hemtex har allt man behöver inom textilier och mjuk inredning. De startade inreda svenska hem år 1973 och idag är de Nordens ledande detaljhandelskedja för hemtextilier. I deras sortiment finns allt från kuddar och plädar till handdukar och gardiner. När du använder en rabattkod som du får från oss kan du köpa deras produkter till ett billigare pris.

Hemtex har allt man behöver inom textilier och mjuk inredning. De startade inreda svenska hem år 1973 och idag är de Nordens ledande detaljhandelskedja för hemtextilier. I deras sortiment finns allt från kuddar och plädar till handdukar och gardiner. När du använder en rabattkod som du får från oss kan du köpa deras produkter till ett billigare pris.

Läs mer

Mer om Hemtex

Inred hemmet med textiler från Hemtex

Om det inte finns någon aktuell kampanjkod går det ändå att få rabatt på butikens sortiment. Man kan till exempel bli medlem hos Studio Hemtex, vilket är en kundklubb för alla som älskar heminredning. Medlemmar får exklusiva erbjudanden direkt till inkorgen och kan även bli inbjudna till förhandsvisningar, VIP-happenings och klubbveckor. De får även en poäng för varje krona de spenderar hos butiken och när 2000 poäng har uppnåtts får de en bonuscheck på 50 kronor. Ett inspirerande nyhetsbrev med olika tips och idéer skickas ut regelbundet. Klubbens medlemmar får en egen sida som de kan logga in på genom huvudsidan.

Hemtex jobbar med miljö och människor

För Hemtex är både välgörenhet och miljö viktiga frågor som de försöker involvera i sin verksamhet. När man köper textilier från företaget stödjer man till exempel SOS Barnbyars arbete i Bangladesh. Företaget har gjort stora investeringar som har lett till att tusentals barn och vuxna har lyckats förändra sina liv till det bättre. När det kommer till miljöarbetet ser företaget till att alla deras produkter tillverkas med hänsynt till miljö, hälsa, säkerhet samt arbetsvillkor. Det finns även utvalda produkter som tar extra hänsyn till miljö och människa och dessa ingår i produktkategorin "Den hållbara tråden". Deras ansvar för miljö och människor gör det ännu roligare att kunna erbjuda en kampanjkod för deras varor.

Betalningsalternativ:

Faktura eller delbetalning genom Klarna, Visa, Mastercard eller American Express och Banköverföring.

Leverans:

Hemleverans 1-2 dagar för 99 kr. Till närmaste serviceställe 1-2 dagar för 49 kr.

Retur:

Alltid 30 dagars öppet köp och fri retur i alla deras butiker.

Kundtjänst:

Kundservice: 033-20 84 00 och live-chatt i butiken.

Mjuk inredning och textiler

Hemtex har ett mycket stort utbud med många olika typer av produkter inom inredning. Sköna sängkläder i bomull, lin eller silke, täcken och kuddar finns till exempel för sovrummet. Till badrummet kan man hitta fluffiga handdukar, sköna badrockar och praktiska duschdraperier. Det finns även dekorativa textilier som till exempel gardiner, plädar, dukar och mattor. Mindre inredningsföremål finns också i sortimentet såsom vasar, skålar, ljuslyktor och mindre lampor. Det finns helt enkelt det mesta för att göra det hemtrevligt och ombonat i bostaden. Hos Hemtex kan man också välja mellan många olika inredningsföretags produkter. Iris Hantverk och Arc of Scandinavia är två exempel på svenska inredningsmärken som finns i butiken.

Fynda heminredning med rabattkod

Hemtex produkter håller hög kvalitet och har för det mesta mycket bra priser. Genom att använda en rabattkod kan man få deras produkter ännu billigare och på så sätt kan man fynda på riktigt. Att köpa heminredning är alltid roligt, oavsett om det är något man behöver rent praktiskt eller om man bara vill ha något dekorativt för att piffa upp lite där hemma. Om det inte finns någon aktiv kampanjkod för butiken just nu kan du kanske hitta en kod till Jotex. Textilier som håller god kvalitet till alla rum i hemmet hittar du här och de har även mindre inredningsdetaljer.