Betyg 0 av 0 röster

Ferratum rabattkod

Aktuella Ferratum rabattkoder under Juni 2024

Betyg 0 av 0 röster

Ferratum är ett finansbolag som erbjuder olika typer av lån och finansiella tjänster för privatpersoner och företag. Med en närvaro i flera länder runt om i världen har Ferratum etablerat sig som en pålitlig aktör inom snabblån och kontokredit. Genom att erbjuda flexibla lösningar och en enkel ansökningsprocess har de blivit populära bland personer som har ett akut behov av pengar.

Ferratum är ett finansbolag som erbjuder olika typer av lån och finansiella tjänster för privatpersoner och företag. Med en närvaro i flera länder runt om i världen har Ferratum etablerat sig som en pålitlig aktör inom snabblån och kontokredit. Genom att erbjuda flexibla lösningar och en enkel ansökningsprocess har de blivit populära bland personer som har ett akut behov av pengar.

Läs mer

Mer om Ferratum

Olika låneprodukter hos Ferratum

Ferratum erbjuder flera olika låneprodukter:

  •     Sms lån/snabblån
  •     Kontokredit

Kontokredit: Flexibel kredit efter dina behov

En av de tjänster som Ferratum erbjuder är kontokredit. Detta innebär att du får en kreditgräns och kan själv avgöra hur mycket av krediten du vill nyttja. Det ger dig flexibilitet att använda pengarna efter dina behov och betala tillbaka i den takt som passar dig bäst. Kontokrediten kan vara användbar när du behöver extra likviditet för oväntade utgifter eller snabbt vill ha tillgång till pengar.

Grundkrav för att låna pengar hos Ferratum

Innan du ansöker om ett lån hos Ferratum finns det vissa grundkrav som du måste uppfylla:

      Ålderskrav - Du måste vara minst 21 år för att ansöka om ett lån/kontokredit hos Ferratum.

      Ingen skuld hos Kronofogden - Du får inte ha haft en skuld hos Kronofogden de senaste tre åren.

      Folkbokförd i Sverige - Om du ska låna pengar i Sverige ska du också vara folkbokförd här.

      Svenskt bankkonto - Du måste ha ett aktivt svenskt bankkonto för att få lånet utbetalt.

 Fördelar och nackdelar med att låna hos Ferratum

Att låna pengar är ett stort ekonomiskt åtagande och det är viktigt att överväga både fördelar och nackdelar innan du ansöker om ett lån hos Ferratum. Här är några punkter att tänka på:

Fördelar:

      Snabb ansökningsprocess - Du kan fylla i din låneansökan online och få ett besked snabbt.

      Flexibla lånealternativ - Ferratum erbjuder olika typer av lån och kontokrediter som kan anpassas efter dina behov.

      Tillgänglighet - Du kan ansöka om ett lån dygnet runt, sju dagar i veckan och få pengarna utbetalda redan samma dag.

      Enkel återbetalning - Du kan välja en återbetalningsperiod som passar dig och betala tillbaka lånet i rätt tid.

Nackdelar:

      Högkostnadskredit -Snabblån och kontokrediter kan vara dyra och ha höga räntor och avgifter. Det är viktigt att vara medveten om de totala kostnaderna för lånet.

      Risk för överskuldsättning - Om du inte kan betala tillbaka lånet i tid kan det leda till skuldsättning och ekonomiska problem.

      Begränsat lånebelopp - Snabblån och kontokredit erbjuder vanligtvis mindre lånebelopp jämfört med traditionella lån.

Håll extra koll på den effektiva räntan

När du jämför olika lånealternativ är det viktigt att vara uppmärksam på den effektiva räntan. Den effektiva räntan inkluderar alla kostnader och avgifter för lånet och ger en mer realistisk bild av de totala lånekostnaderna. Innan du ansöker om ett lån hos Ferratum är det bra att noga granska den effektiva räntan och se till att du förstår vad det totala lånebeloppet kommer att bli.

Kreditupplysning via Creditsafe

Ferratum använder sig av Creditsafe för kreditupplysning istället för Upplysningscentralen (UC). Detta kan vara fördelaktigt för de som vill undvika kreditupplysning hos UC, eftersom en sådan kan påverka möjligheten att ansöka om andra lån i framtiden, som privatlån, billån eller bolån. Genom att använda ett alternativt kreditupplysningsföretag kan du skydda din kreditvärdighet för framtida behov.

Utbetalning - hur fungerar det?

Ferratum strävar efter att göra utbetalningsprocessen så smidig och snabb som möjligt. Du kan förvänta dig att få dina pengar inom en kort tidsram efter att din låneansökan har godkänts.

Direkt utbetalning med specifika banker

Ferratum erbjuder direkt utbetalning även på helger till flera banker, såsom SEB, Nordea, Swedbank och Handelsbanken. Har du en annan bank kan du antingen ha pengarna samma dag eller dagen därpå beroende på när du fick din ansökan beviljad.

Direktutbetalning innebär att du kan få dina pengar inom 15 minuter, oavsett vilken dag det är. Genom att ha samarbete med dessa olika banker kan Ferratum säkerställa en smidig och snabb överföring av lånebeloppet till ditt konto. Detta är särskilt värdefullt när du har ett akut behov av pengar och inte kan vänta länge på att få dem.

Var medveten om riskerna

Det är viktigt att vara medveten om att snabblån och kontokrediter ofta räknas som högkostnadskrediter. Det beror på att de har höga räntor och avgifter jämfört med traditionella lån. Innan du ansöker om ett lån hos Ferratum är det viktigt att noga överväga om du har möjlighet att betala tillbaka lånet i tid. Att missa betalningar kan leda till höga extrakostnader och ekonomiska svårigheter som betalningsanmärkningar och dylikt.

Kika vidare på Lanupplysningen.se

Du som är intresserad av att hitta snabblån inom olika lånespann, och räntefria lån, kan besöka Lanupplysningen.se. Där kan du hitta olika typer av lån som kan ge dig rätt villkor och räntesatser som du efterfrågar. På så sätt vinner du tid och får en överblick över olika lån och långivare.