Betyg 4.0 av 28 röster

Scandlines rabattkod

Aktuella Scandlines rabattkoder under Juni 2024

Betyg 4.0 av 28 röster

Oavsett om du planerar en dagstur eller längre semesterresa erbjuder Scandlines färjor en bekväm paus i under resan. På våra färjor kan du ta en fika, äta en klassisk dansk pölse, äta middag eller ta en välbehövlig tupplur medan dina medpassagerare besöker butikerna ombord. Med en rabattkod kan du spara ytterligare några kronor på färjebiljetten.

Oavsett om du planerar en dagstur eller längre semesterresa erbjuder Scandlines färjor en bekväm paus i under resan. På våra färjor kan du ta en fika, äta en klassisk dansk pölse, äta middag eller ta en välbehövlig tupplur medan dina medpassagerare besöker butikerna ombord. Med en rabattkod kan du spara ytterligare några kronor på färjebiljetten.

Läs mer

Mer om Scandlines

Billiga färjeresor med Scandlines

Att ta färjan över Öresund är det billigaste sättet att ta med bilen över till Danmark. Vill du spara in ytterligare på reskassan hjälper en kampanjkod dig att håll ner priset. Men det är inte bara på färjebiljetten som Scandlines har attraktiva erbjudanden. På hemsidan har företaget flera olika erbjudanden och rabatter inom diverse områden. De som är medlemmar i kundklubben Smile får löpande olika erbjudanden och förmåner samt att du får poäng på allt du handlar. Dessa poäng kan du senare använda för att betala med. Medlemskapet i kundklubben går dessutom att uppgradera till Smile plus, och om du väljer att göra det får du, med vissa undantag, dubbla poäng på det du handlar.

billig färja till Tyskland och Danmark med Scandlines

Scandlines och Bordershop

Har du hittat en kampanjkod för en resa med Scandlines är du kanske sugen på att göra ett besök på kontinenten. Färjorna tar dig inte bara till danska Helsingör, utan även till de tyska städerna Puttgarden och Rostock. Strax intill färjeläget i Puttgarden hittar du populära och välbesökta Bordershop där du kan handla allt inför kommande fester och högtider. Oavsett vilken av företagets färjelinjer du väljer för att ta dig till Tyskland är det enkelt att köra vidare mot storstäder som Berlin och Hamburg eller vidare ut i Europa. Laddar du ner Scandlines-appen kan du på ett smidigt sätt hålla dig uppdaterad om avgångar och biljettpriser. Du kan även köpa en personbiljett i appen.

Betalningsalternativ:

Kontant eller kreditkort på plats i hamnen. Kreditkort vid bokning online. Automatiskt via Autobizz.

Leverans:

Boka på nätet eller köp när du kommer till färjeläget. På biljett som beställs visa telefon tillkommer en bokningsavgift.

Retur:

Full återbetalning om biljetten bokas av inom 24 timmar efter köpet.

Kundtjänst:

Mån–fre 8–20, lör–sön 9–20 på telefon +46 (0) 200-439 539 eller: scandlines@scandlines.com

Koppla av och handla under resan

När du har gått eller kört ombord på någon av Scandlines färjor, och kommit upp på passagerardäck, har du en flera valmöjligheter. I taxfreebutikerna finns ett brett utbud av allt från smink och parfymer till alkoholvaror, godis och leksaker. Bredden i sortimentet varierar beroende på om du åker mellan Sverige och Danmark eller Danmark och Tyskland. Det finns även växlingsmöjligheter ombord. De som inte vill besöka butikerna kan njuta av en god middag eller lättare maträtter i någon av restaurangerna eller caféerna på fartygen. Att tura, det vill säga åka färjan utan att gå av, är ett populärt alternativ för företag och olika sällskap. Här finns möjlighet till konferenser, jazzkvällar och bridgespel. Du hittar all information på Scandlines hemsida.

Res billigt med Scandlines

Med en rabattkod får du inte bara en billigare resa utan även en avkopplande paus i bilkörningen. Om det skulle vara så att du inte kan ta dig till målet på din resa via någon av de sträckor som Scandlines trafikerar, kan det vara värt att undersöka ett eller flera alternativ hos TT line. Ibland finns det inga rabattkoder tillgängliga för det aktuella företaget men då kan det finnas andra lösningar och sådana hittar du här. Låt färjorna ta dig till Danmark och, om du vill, vidare ner på kontinenten. Du reser billigt och bekvämt samtidigt som det finns möjlighet att handla och äta en bit mat.